Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ahoj holčiny, tedy já pěkně nestíhám. Ale nakukuju.. Malej byl nemocný, řádil tu nějaký bacil, chudák se osypal a v pusince a v krčku afty, takže plakal, nechtěl moc jíst, ale měl hled, co snědl vyblinkal, no hrůza...teď už je to lepší.. Má zvláštní spánek, poslední 3 dny, celý odpo nespí, kňourá, chce nosit a nebo alespoň drndat, ale v noci a dopo spinká hezky - dneska dokonce v noci 7h - mužskej se byl na nás 3x kouknout, zda je v poho.. Tak uvidíme, jak to bude dál, teprve se rovná.. Monča je zatím v poho, tak jsem ráda...
ahojik jenom jdu pozdravit,taky nejak nestiham,ale to neni u me nic noveho ....taky sme byli vsichni marod,ale uz snad je to v poho.Broucinka malyho je mi lito,clovek by to radeji zval vsechno na sebe,kdyz vidi jak se deti trapi....drzime pesti,at mate nemoci za sebou a ted uz jen radovanky a krasny spinkani
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
mamáček píše:
ahojik jenom jdu pozdravit,taky nejak nestiham,ale to neni u me nic noveho ....taky sme byli vsichni marod,ale uz snad je to v poho.Broucinka malyho je mi lito,clovek by to radeji zval vsechno na sebe,kdyz vidi jak se deti trapi....drzime pesti,at mate nemoci za sebou a ted uz jen radovanky a krasny spinkani
Děkujem moc!! u mě nestíhání je taky na dením pořádku, snad se to někdy zase srovná...
Renatamor píše:
bobáneček maličký a že spí v noci je fakt super
To je...akorát od 10h do teď vzhůru a samotnýho ho to neba spinká 15 minut a šup je vzhůru, ani drndání v kočárku nezabírá, babička si ho dnes vzala a musela se chudina za půl hoďky vrátit, já před dvěma dněma taky - je to ďáblík...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru