dr. mi říkala že můžu dávat Tomáškovi čaj nebo vodu ... nemyslíte že je to brzo? nebo mi to říkala proto že kašle tak ať mu nedávám jen mlíko ... nějak jsem to nepochopila a pořád nad tím přemýšlím ... co myslíte, nebo už mu fakt můžu dávat normálně pít čaj nebo vodu zatím je plně kojený
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
náš malý měl taky kašel, a já od mudry dostala heřmánkový od Hippu, moc ho prcek nechtěl, ale pak tomu přišel asi na chut a najednou mi stáhnul 50ml druhý den taky nic moc, ale tak nějak jsme tu 80tku za ten pocucali, říkala jsem babičce, a prý ten heřmánkový - ikdyž granulovaný, je prý desinfekční a při kašli je to OK. V piksle jsem ho nesehnala, tak jsem koupila - bylinkový - heřmánek,fenykl,anýz a do tý doby co pokuckával, tak jsem čaj dělala , asi týden, no a už zase nečajíčkujeme, taky raději kojím
náš malý měl taky kašel, a já od mudry dostala heřmánkový od Hippu, moc ho prcek nechtěl, ale pak tomu přišel asi na chut a najednou mi stáhnul 50ml druhý den taky nic moc, ale tak nějak jsme tu 80tku za ten pocucali, říkala jsem babičce, a prý ten heřmánkový - ikdyž granulovaný, je prý desinfekční a při kašli je to OK. V piksle jsem ho nesehnala, tak jsem koupila - bylinkový - heřmánek,fenykl,anýz a do tý doby co pokuckával, tak jsem čaj dělala , asi týden, no a už zase nečajíčkujeme, taky raději kojím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru