už pár dní mi Tomáše v noci vstává cca co dvě, dvě a půl hodiny ale někdy i co hodinu a půl i přes den teď pije častěji zatím je teda plně kojený , ale co myslíte ... kdybych mu zkusila už dát kaši na noc nebo mám ještě počkat a vydržet
Já jsem měla taky takového malého hladovce a dr. mi radila, že pokud budu mít pocit, že má hlad, mléko jí nestačí a natahuje se po našem jídle, nemám čekat až bude mít 6 měsíců, ale začít přikrmovat dřív. Normálně zeleninou přes den. Malá měla 5 měsíců a dva týdny, když jsem začala s příkrmama a tehdy to pomohlo, ale teď je vzhůru snad 20x za noc a nepomáhá nic. Ale kaší bych asi nezačínala.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
holky dííííííky, je pravda že se teď natahuje i po našem jídle a přes den chce papat mlíčko z obou prsou, takže asi vážně spurtík takže ještě počkám a uvidíme díííííííííky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru