Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Holky, náhodou mi strčil ruku do pusy, jinak to nemám ráda a strkám tam vždy jeho, ale zjistila jsem, že má dole už dva zoubky a já o tom ani nevím...miláček...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Renatamor píše:
Borůvka píše:
Renatamor píše:
no vidíš
to sem mamka..když on je tak hodnej..
tak si to užívej a važ si toho
já si toho vážím, Monča byla strašná a to doslova..hrůůza..hrůza..hrůza...furt řvala a ještě chodila spát klidně až ve dvě a budila se po hodině, vyčerpaná, totálně...teď mám zlatíčko... ale miluju je oba...
Renatamor píše:
Borůvka píše:
Renatamor píše:
no vidíš
napoprvé si to můžeš dovolit s dalším dítkem je to složitější a ony snad to i cítí, Jára příšernej a to taky doslova a Renatka mě spala od příchodu z porodnice skoro celou noc a i přes den byla celkem hodná-ona si to vybírá teď, neposlouchá a je drzá
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Renatamor píše:
Renatamor píše:
Borůvka píše:
Renatamor píše:
no vidíš
napoprvé si to můžeš dovolit s dalším dítkem je to složitější a ony snad to i cítí, Jára příšernej a to taky doslova a Renatka mě spala od příchodu z porodnice skoro celou noc a i přes den byla celkem hodná-ona si to vybírá teď, neposlouchá a je drzá
nojo, už jde holka do puberty, to nás čeká asi všechny...raději ani nemyslím...Monča se vzteká už teď...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru