Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Tak konecne jsem se dostala k tomu, abych napsala, co je u nas noveho. Kubikovi pred par dny uz byly 3 mesice Je to moje zlaticko hodnoucky, krasne spinka v noci uz 7-8 hodin Dneska teda ne, protoze od brachy chytil rymu, takze se v noci vzbudil a musela jsem asi hodinu odsavat, divila jsem se, kolik jsem toho odsala a to bylo jen z jedne dirky Tak snad se mu to nerozjede, Tomas uz je nemocny treti tyden Ja jsem taky byla 3 tydny nemocna na zacatku ledna. Porad si to predavame mezi sebou Jinak nestovice, ktere mel Kubik v prosinci nastesti probehly bez teplot. Jeste pred vanocema jsme byli na prvni kontrole na klinice plasticke chirurgie kvuli rozstepu, tam nam rekli, ze ma rozstep mekkeho patra a zasahuje i trochu do tvrdeho patra a ze na operaci pujde mezi 6-9 mesicem. Za 1,5 mesice jdeme na dalsi kontrolu, tam se uz asi dozvime, kdy bude ta operace. Jinak se mu na zacatku ledna zase vratila ta seborea na oblicej i do vlasku a i na tele se mu udelal ekzem, takze to mazeme, kdyz nemazeme, tak se to zhorsuje. Musime zajit na kozni, aby nam rekli, jestli to je atopickej ekzem nebo neco jineho. Od konce prosince jsme taky zacali chodit na rehabilitaci kvuli dovnitr vtocenym nozickam (MTT adducti I. utr), ale cviceni ani masaz moc nepomohla, tak koncem ledna dostal Kubik na 2 tydny sadrovou fixaci na obe nohy. Koncem tohoto tydne jdeme na sundani a pak se uvidi, jestli je dostane znova nebo uz ne... Ted mam obavu, jak bude vypadat ten ekzem, ktery ma pod tema sadrama... Tak to je o nas asi za ty 2 mesice vsechno Prikladam i par fotecek
Miláček krásnej, ať se jen a jen daří. Moc na vás myslím a až budeš mít termín a budeš vědět co a jak, dej vědět, ale vy to zmáknete, máš doma velkýho šikulku
Kubík je nádhernej smíšek a musím uznat, že kdybys nevypsala vše co ho trápí, tak si myslím, že je to dokonale krásnej a zdravej chlapeček. Ať se všechno časem zlepší a nejlépe vymizí Máš krásný kluky Jitu
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Předmět příspěvku: Re: Kubík 3 měsíce + fota + info
Napsal: úte 07. úno 2012 14:24:26
Pechy píše:
Miláček krásnej, ať se jen a jen daří. Moc na vás myslím a až budeš mít termín a budeš vědět co a jak, dej vědět, ale vy to zmáknete, máš doma velkýho šikulku
Pechy, diky moc Urcite dam pak vedet, cim vic se to blizi, tim vic se toho bojim Nejradsi bych, abysme to meli uz za sebou
Předmět příspěvku: Re: Kubík 3 měsíce + fota + info
Napsal: úte 07. úno 2012 14:33:04
Ajka07 píše:
Kubík je nádhernej smíšek a musím uznat, že kdybys nevypsala vše co ho trápí, tak si myslím, že je to dokonale krásnej a zdravej chlapeček. Ať se všechno časem zlepší a nejlépe vymizí Máš krásný kluky Jitu
Moc dekujeme Kubik je nastesti pohodar, takze treba ty sadry, co ma na nozickach, zvlada bezproblemu, uz se naucil krasne zvedat nozicky, bude mit pekne brisni svaly Ted je chudacek nemocny, tak hodne spi a min ji, ale i tak se hodne usmiva Jen to odsavani rymy nema rad a breci pri tom, ale jen chvilicku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru