Trochu opožděně ale přidám se... Jmenuji se Andrea, bude mi v srpnu 30 let, žiju v Oseku kousek od Teplic v severních Čechách, v bytě 1+1 se svým synem a přítelem, se kterým jsem momentálně rozešlá-nerozešlá, ani nevím jako to mám brát... Vystudovala jsem SOU obor poštovní manipulant ale nikdy jsem to nedělala, natoupila jsem do České pojišťovny a tam setrvala až do mateřské, přes OZ, referentku přfepážky jsem se vypracovala na jejich manažerku. Nyní podnikám, již mám po rodičáku a do práce se nevracím, ptž jsem dosatala výpověď. Můj koníček je právě teď moje práce tak že MMB, Alešek, lyžování a hudba, Ale krom práce, ptž jsem asi workoholik a Aleška už nic moc jiného nestíhám.
Jmenuji se Silva - s mekkym i a nemam rada, kdyz me nekdo pise s Y Nedavno jsem oslavila 30. Ziju v domku v male vesnicce nedaleko Domazlic. S pritelem jsme 6 let a mame spolu uzasnou dcerusku Julinku, ktera nam dala uplne novy smysl zivota. Do budoucna bychom chteli nasi rodinku jeste rozsirit alespon o 2 cleny Jinak mym velkym zajmem jsou jazyky, vystudovala jsem anglictinu a francouzstinu na FF v Plzni, uz od druhaku na vejsce jsem ucila anglictinu ve spouste kurziku, moje srdcova zalezitost byla letni skolicka anglictiny pro deti jinak co o sobe jeste rict? Mam 3 sestricky, 4 synovce a 3 neterinky jo a taky strasne rada siju, perfektne u toho relaxuju. A moje oblibena hudba? nejvic je Zuzana Navarova no a samozrejme taky pritelovo kapelka
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Jmenuji se Ivana, je mi 23 let, bydlím v Plané, Plzeňský kraj. V jednadvaceti letech jsem se z lásky vdala po asi 3/4 roční známosti, považuji to za největší bláznivost v mém životě, chvilku po svatbě jsem neplánovaně otěhotněla, ale miminko bylo chtěné, 27. srpna 2008 se nám narodil syn Tadeášek . Vystudovala jsem technickoadministrativní pracovnici a hospodářskosprávní činnost, před mateřskou jsem dělala v jedné firmičce u nás recepční, kam se, když nenajdu nic zajímavějšího vrátím. Můj volný čas téměř plně zaplní Tadeášek , modeláž gelových nehtů, závislost na internetu , v zimě miluju lyžování, dřív jsem i ráda četla, ale teď na to není čas, nebo spíš chuť, ráda a často se chodím bavit, tím pádem ráda popiju a zatancuju si
Tak já se taky přidám Jmenuji se Lucie, je mi 24 let pocházím z Heřmanova Městce a mám z předešlého vztahu dceru Vanessku (7.4.2008). Nyní žijeme s přítelem Honzou,který Vanessce úplně úžasně nahradil tatínka (a s biologickým se nedá vůbec srovnávat ) v Chrudimi v bytě 2+1. Poslední dobou mluvíme o svatbě a druhém miminku a snad vyjde konečně i vytoužený baráček. Ale musím přiznat,že díky předešlému vztahu mám z toho plánování trošičku obavy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru