Taky se přidám jmenuji se Lucie, letos v červnu mi bude 28. Mám manžela Martina, kterýmu neřeknu jinak než Mates a jedinou dceru Julii, která se narodila 15.10.2008. Dále s námi bydlí pes, který se jmenuje Dusty a mourovatá číča Míca (oficiálně Paní Felixová) Bydlíme v Praze, kousek od letiště Ruzyně, v bytečku 3+1. Byt není ale náš, je tchánovců, ale náš snad jednou bude - uvidíme, každopádně platíme jen to, jako by náš byl. Pracuji jako zdravotní sestra - před těhu jako staniční sestra na neurochirurgii v ÚVN, nyní na částečný úvazek v laboratoři EMG tamtéž. Momentálně mezi mé zájmy patří Julinka, FB a vy tady ...na nic jnýho už není čas
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Naposledy upravil brejkyna dne úte 05. led 2010 21:56:03, celkově upraveno 1
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
ahojky já jsem Simona, je mi 36 let jsem už dlouho rozvedená a nejcenější co mi po ex. zůstalo je moje holčička Míša. Nyní žiji s přítelem Pavlem a spolu jsme zplodili další holčičku Klárku. Mám ještě jednu holčičku - chlupatici Zuzku, která je mým velkým koníčkem- bohužel poslední rok dost zanedbávaným. Všichni bydlíme v bytečku v Brně, ale v místech, kde stačí ujít pár kroků a jsme v nádherné přírodě.
Jmenuji se Jitka .S Martinem jsme spolu 8 let,od 8.8.2008 jsme manželé.V březnu 2008 se nám narodila dcera Alenka (jmenuje se po mé mamce) a jestli bude někdo další,to se uvidí. Jsem učitelka na 2.stupni v kombinaci ČJ-OV,učila jsem ale i vaření Strašně moc mě to bavilo. Miluju čokoládu Gejšu,našeho psa Leňulku (9 let) a maminku,v létě hodně chodíme na zahrádku,ráda jsem četla,teď mám čas na hry na FB. Jsem komunikativní,všehoschopná a ráda dělám druhým radost A MILUJU ALENKU S MATESEM
Já jsem Eva, už jen pár dní mi bude 28. Mám krásnou šikovnou holčičku Viktorku (17.09.2008), manžela Tomáše (32) a když všechno dobře dopadne, v červenci nám přibyde ještě holčička nebo chlapeček. Vdaná budu letos 4 roky a troufám si říct, že jsme spolu šťastní. Mám zatím jen maturitu (ekon.obor), ale chci si udělat VŠ. Kvůli miminku jsem to ještě o kousek odsunula. Dělala jsem všude možně (noviny, nábytek apod.) před mateřskou auditorku. Nejspíš se k tomu nevrátím, páč chci tu VŠ a mám ještě jiný svoje plány, který to vylučují Moje koníčky: koně (na ty ale jaksi už není čas), sporty (lyžování, cyklistika, plavání, střelba, in-line bruslení, a ještě spousta dalších), malování, čtení, hudba, a ze všeho nejvíc na světě miluju svojí rodinku!!!!
No tak dobrá (když jinak nedáte ): Jmenuju se Ivana, v červnu mi bude 31, jsem mamkou dvou príma holčiček - Ivanky - 4,5 roku a Marunky - necelých 19 měsíců a manželkou super chlapíka - Michal. Jsme spolu od 16 let (s jednou krátkou pauzou) a manželé jsme necelých 6 let. Pracovala jsem jako sekretářka. Mým koníčkem je mi - jak jinak než moje rodina - je to jak posedlost, nepůjčujeme babičkám na noc...od porodu jsem s dětma imrvere a jsem moc šťastná. Dále miluju moře-konkrétně Řecko,speciélně Korfu.Do toho jsme se zbláznili všichni čtyři. Kdyby byl nějaký dotázek či nejasnost - ráda doplním.
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Jmenuju se Terezie,je mi 27 let.....jsem vdana a nase dcerka je taky Terezie jsem kamaradska ,miluju lidi a spolecnost.Jsem dost tvrdohlava a nerada ustupuju.Ale myslim si,ze jsem dobrej clovek a nemam s nikym problemy.
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Naposledy upravil terinka dne úte 05. led 2010 22:02:08, celkově upraveno 1
Jsem Pavla, je mi 29 let. Po skoro 12ti letém vztahu jsme se v červnu 09 vzali, takže jsem vdaná a máme synáčka Ivánka (24.9.08). Bydlím kousínek od Teplic v jedné vesnici v rodinném domku, který se nedávno dostavil. Mám Obchodní akademii a 7 let jsem dělala na pracáku, kde jsem se starala o peníze nezaměstnaných. Chceme ještě jedno děťátko a začátkem léta se začneme o něj snažit Až budeme mít plot , tak si pořídíme pejska. Před těhu jsem tančila orientální tance a bavilo mě to, teď na to nemám nějak čas Díky tomuto webu jsem poznala spoustu nových maminek a jsem za to ráda
Naposledy upravil Pavule dne úte 05. led 2010 22:06:50, celkově upraveno 1
Ahojky, jmenuji se Barča, v březnu mi bude 25 let. Bydlím v Příboře. Pocházím z valach. Jsem tři roky vdaná, máme 18 měsíční holčičku Anetku. Bydlíme v rodinném domku který přestavujem a přistavujem, už tři roky a pořád ne a ne ho dostavit "penízky" z toho důvodu předčasně opouštím mateřskou "dovolenou" a nastupuju od prvního unora do práce. Jinak máme doma stařešinku maltézáčka Arčinku, dvě kočky a rybičky. zájmy: moje hočička Anetka mě zaměstnává na sto procent :-)
Dobrý večer. Jmenuji se Jana, je mi 30 let. S manželem Petrem už to táhneme 14tý rok, s toho 6 let jako manželé . Po 9 letech našeho vztahu, se nám konečně za pomoci lékařů narodili dvojčátka Matýsek a Markétka (6.12.07). Já mám vystudovaný 4. letý obor kuchař-číšník, ale nikdy jsem to nedělala protože mně to nebaví . Zaměstnání jsem vystřídala několik, od kancelářský krysy (což není nic pro mě ), přes pokladní v Delvitě, skladnici až jsem skončila u výroby a potisku plastových obalů. Tam jsem pracovala před mateřskou 12 let a už se těším na návrat . Jinak jsem lev, společenská, hodně veselá, ale náležitě náladová . Někdy hysterická, ale rychle mě to přejde. Jediný, co mi jde špatně je odpouštět. Jak se v někom zklamu v nějaký zásadní věci, už si ani neškrtne . Jo a ještě záliby... hmm.... děti, to je jasný , potom knížky, miluju přírodu, takže hodně chodíme ven, ale ani nějakým dokumentem v telce nepohrdnu. Zajímá mě hodně historie, ani né tak datumy, jako spíš"jak to tenkrát bylo"
_________________ _________________ v pacovním procesu
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
Ahoj, jmenuji se Miroslava a je mi 34 let. Se svým o 4 roky mladším přítelem jsem přes 6 let a máme spolu Vojtíška (15.10.2008). Letos bychom chtěli zadělat na brášku. Bydlíme u Suchdola nad Lužnicí společně s mamkou a bráchou v částečně zrekonstruované chalupě (máme tu svůj byteček 2+1 s vlastním vchodem). Baví mě práce na zahrádce, příroda, čtení a ráda něco vytvářím. Momentálně z toho nic nestíhám, veškerý čas věnuji rodině. Jsem šťastná, pořád zamilovaná a doufám, že to tak už zůstane.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru