Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Včera jsme byli s Rozinečkou na osmiměsíční kontrole. Beruška moje váží 7330 a má prý 67 cm. Přibírá čím dál méně a stále moc nebaští. Ale plazí se už téměř měsíc, zdolává už i nerovnosti terénu,zkouší i po všech čtyřech, ale zatím vyšlo tak jeden a půl popolezení. Zkouší se posadit z bříška. V hracím nfukovacím kruhu se ze sedu otočí do kleku a zkouší přelézt. Je s ní prostě sranda. Když má chuť, udělá pápá, jazýčkem klape jako koník a sranda je, když si pískáme, tak našpulí pusinku a vydává zvuky ve vysoké tónině - vypadá to, že napodobuje pískání Jinak jsme marodi, nějak nám doma mutujou nemoci a my s Rozinkou jsme ten moribundus schytaly nejvíc, ale ani tak ta moje zlatá holka neztrácí dobrou náladu. P.s. včera si kojení vybralo další daň - druhý zub. ALe bumbej holčičko moje, bumbej, ještě jich pár mám a kdyžtak mixér to vyřeší
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru