Holky, moc se omlouvám za ztrátu času, ale naděje mi dneska vymizela. Dostala jsem to o pár dní dřív, než to mělo dojít Jdu si pobrečet a pak do města, mějte se
marti, pobreč si a jdi dál, povést se to prostě musí nevzdávej to!
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Holky, moc se omlouvám za ztrátu času, ale naděje mi dneska vymizela. Dostala jsem to o pár dní dřív, než to mělo dojít Jdu si pobrečet a pak do města, mějte se
Jednou snad jo, ale já s tím mám takové problémy, že bez prášků to zatím nejde a ty prášky se můžou brát jen 3měsíce, takže už máme jen měsíc...
Jednou snad jo, ale já s tím mám takové problémy, že bez prášků to zatím nejde a ty prášky se můžou brát jen 3měsíce, takže už máme jen měsíc...
kamarádovi řekli, že normální cestou mít děti nebude.... na jeho sestry svatbě poznal holku, párkrát si nevinně užili a dneska mají roční dítě a jsou manželé.. a pak že to nepůjde... a co sestrickals.. hanička IVF a toníček úúúúplně normálně.. budu držet pěsti!
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho před MS, jste si dělaly test a byl pozitivní?
Napsal: stř 27. říj 2010 10:40:48
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
marthy1 píše:
Ptám se jen tak orientačně, protože vím, že tu někdo psal, že den před očekávanou MS, někdo i víc, tak jak jste to měly? Já mám ještě pár dní čas, žádné změny necítím, břicho mě bolelo týden před tím, než to mám dostat, takže jako vždycky, tudíž nečekám, že by se stal zázrak a já to nedostala. Ale prostě mě jen zajímá, jaký byl interval u těch, které si to dělaly před MS a testy vyšel //. Děkuji za odpovědi
Marti tak já u Kuby týden po vynechání a byla uuuplně slabounká a do toho špinění tak jsem myslela že nejsem a byla. A ted se asi nedočkám od dubna furt nic. Minulý měsíc 6 dní zpoždění tak jsem byla natěšená a zas nic. Musíme věřit že to vyjde.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
kamarádovi řekli, že normální cestou mít děti nebude.... na jeho sestry svatbě poznal holku, párkrát si nevinně užili a dneska mají roční dítě a jsou manželé.. a pak že to nepůjde... a co sestrickals.. hanička IVF a toníček úúúúplně normálně.. budu držet pěsti!
Já vím, že se to holkám zadařilo napodruhé jako zázrakem.. Já jen nemám ovulaci, takže nemám možnost otěhotnět. Ale doufám, že třeba to ty prášky upraví a i když je přestanu brát, tak to půjde
Ptám se jen tak orientačně, protože vím, že tu někdo psal, že den před očekávanou MS, někdo i víc, tak jak jste to měly? Já mám ještě pár dní čas, žádné změny necítím, břicho mě bolelo týden před tím, než to mám dostat, takže jako vždycky, tudíž nečekám, že by se stal zázrak a já to nedostala. Ale prostě mě jen zajímá, jaký byl interval u těch, které si to dělaly před MS a testy vyšel //. Děkuji za odpovědi
Ahoj, já jsem teda cítila , že jsem těhotná delší dobu, ale testík jsem si dělala 4 dny před MS a ta druhá tam prostě byla
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru