Děkuju Ty už jsi Marti taky mezi snažilkama, ne? Tak přeju, ať se co nejdřív zadaří
Zuzanko, taky začneme. ALe ještě si dám 3 platíčka HA, bohužel se teď situace zkomlikovala tchýninýma dluhama, neskutečně velikýma, že nevím jak by to šlo . Pořád se to řeší, není na nic nálada a já chci mimíska počít v klidu, víš
Aha, tak to je mi líto No tak přeju, aby se to co nejdřív vyřešilo a vy jste na to mohli hupsnout
Teď to fakt nejde, Pavel se snaží aby se to vyřešilo a tchýně to jen komplikuje. Místo toho aby byla ráda, že se to řeší, je ještě dotčená. Takže později snad bude klid a taková ta miminkovská nálada
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
to je fakt! To je dobře, že nás bude víc!!! Jinak, vlka bych se nebála... já mám spíš strach, že zase budu rodit dva dni...
Tak to přeju, aby to tentokrát byly 2 hodiny Já sice rodila asi 8 h, ale i tak to byla síla-au au
To jsi hodná...ve skutečnosti to bylo vlastně jen 24 hodin bolestí (těch pravidelných, až do porodu), ale nepřála bych to žádný mamince... jinak já přeju prozatím pohodové těhu, ať jde všechno tak jak má!!!
to je fakt! To je dobře, že nás bude víc!!! Jinak, vlka bych se nebála... já mám spíš strach, že zase budu rodit dva dni...
Tak to přeju, aby to tentokrát byly 2 hodiny Já sice rodila asi 8 h, ale i tak to byla síla-au au
To jsi hodná...ve skutečnosti to bylo vlastně jen 24 hodin bolestí (těch pravidelných, až do porodu), ale nepřála bych to žádný mamince... jinak já přeju prozatím pohodové těhu, ať jde všechno tak jak má!!!
Já tobě přeju to samý. Ale fakt to ještě od dr. potvrzený nemám a nikomu to samozřejmě ještě říkat nebudu. Musím si tam zavolat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru