U Honýse jsem to nezkoušela, až v den vynechané MS a byla tam už hodně silná čárka. U Matěje jsem věděla od prvního dne, že jsem těhu, tak jsem si ho udělala týden před a už tam byla slabá čárka,v den očekávané MS už tam byla čára jak blázen.
U Honýse jsem to nezkoušela, až v den vynechané MS a byla tam už hodně silná čárka. U Matěje jsem věděla od prvního dne, že jsem těhu, tak jsem si ho udělala týden před a už tam byla slabá čárka,v den očekávané MS už tam byla čára jak blázen.
Jo, u tebe si pamatuju, žes test dělala dřív, ale že sis byla jistá, že jsi těhu. To já si jistá nejsem, jen doufám.. ale asi počkám, až do dne MS. Teda pokud zvědavost nezvítězí
Jo, u tebe si pamatuju, žes test dělala dřív, ale že sis byla jistá, že jsi těhu. To já si jistá nejsem, jen doufám.. ale asi počkám, až do dne MS. Teda pokud zvědavost nezvítězí
Raděij vydrž, ať nejsi předčasně zklamaná
Napsal: úte 26. říj 2010 20:35:59
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
marthy1 píše:
ivkahof píše:
já si taky dělala 4dny před a byly tam // bohužel i přesto menzes přišla, takže já tomu už nevěřím
přišla a těhu jsi nebyla? Tak to bych asi hodně ořvala
no někde jsem se dočetla že se to občas stane že jsou tam // a těhu to není. Já toho už letos tolik pročetla, že bych si snad mohla z toho otevřít kancelář Ted taky čekám, ovulační testy jsem už vzdala a těhotenský taktéž Takže bud to přijde nebo to nepřijde jen si měřím teplotu - na popud mudry, ale taky to asi nefunguje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru