Předmět příspěvku: Re: Jsem v pasti...prosím o názory+FOTO
Napsal: stř 26. led 2011 15:03:47
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
PavlínaL píše:
podle testu na fotce asi budeš, ale když další jsou negativní, tak opravdu mohl být třeba nějaký vadný... a máš zpoždění MS? A chránili jste se?
MS jsem dostala po revizi 1.1.2011,tak ted by měla dorazit o víkendu a po operaci!Zprvu jsme měli přerušovaný sex,manžel si dával pozor a je si jistý a pak kondom,jenže 2x se nám stalo,že u kořene penisu,kde končí gumička bylo něco bílého(řešila jsem to s holkama na FB a říkali,že to bylo něco ze mě,nebo z gelu,který používáme),tak proto mě napadlo si pro sichr test udělat
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Napsal: stř 26. led 2011 15:04:34
bonparka píše:
a kdy mas mit MS? i kdyz ten vcerejsi byl pozitivni, dneska to muze byt jinak bohuzel 50% tehotenstvi skonci nez dorazi MS, takze bych udelala jeste jeden pred operaci a podle toho se ridila
O víkendu
Napsal: stř 26. led 2011 15:06:16
Kačula píše:
No tak tam je úplně normální // Dojeď ještě pro jeden a zítra ráno si ho udělej! A dívala jsi se teď po delší době i na ty co nevyšly????? Já jsem si dělala test byl negativní, nechala jsem ho v koupelně a příjdu za půl hodky a nevěřila jsem vlastním očím// A je z toho naše Baruša
Čumím na ně pořád Zatím nic!Včera se ukázala mnohem slabší než na fotce a pak jsem se na něj podívala za hodku a byla silnější......mám doma ještě dva ale určitě pojedu pro další,asi zkoupím těhu testy ,zítra udělám další,v pátek ráno další ....chce se mi brečet!
podle testu na fotce asi budeš, ale když další jsou negativní, tak opravdu mohl být třeba nějaký vadný... a máš zpoždění MS? A chránili jste se?
MS jsem dostala po revizi 1.1.2011,tak ted by měla dorazit o víkendu a po operaci!Zprvu jsme měli přerušovaný sex,manžel si dával pozor a je si jistý a pak kondom,jenže 2x se nám stalo,že u kořene penisu,kde končí gumička bylo něco bílého(řešila jsem to s holkama na FB a říkali,že to bylo něco ze mě,nebo z gelu,který používáme),tak proto mě napadlo si pro sichr test udělat
Peti, tak za mě asi nejsi... držím palce a ráno se testni... To víš, já za Váma na FB moc nechodím, tak nejsem v obraze :) A jak moc důležitá je pro tebe ta operace? Bylo by možné ji kdyžtak odložit?
Napsal: stř 26. led 2011 15:08:06
happysil píše:
Petruse333 píše:
happysil píše:
podle testu jseš
Nech toho
Petulko ten test je jasnej. Promin, ale já to tak taky měla prvně slaboučky a pak víc a víc. Byl by to problém, kdyby jsi byla těhu???????,
Silvinko,nevím....ale asi by to byl problém Mám krátce po revizi a děloha úplně čistá na začátku roku nebyla Gynekolog říkal,že jedině jít na vlastní riziko na operaci,že kdybych byla,tak bud by skončilo ,nebo by se plod udržel a vidělo by se
No tak tam je úplně normální // Dojeď ještě pro jeden a zítra ráno si ho udělej! A dívala jsi se teď po delší době i na ty co nevyšly????? Já jsem si dělala test byl negativní, nechala jsem ho v koupelně a příjdu za půl hodky a nevěřila jsem vlastním očím// A je z toho naše Baruša
Čumím na ně pořád Zatím nic!Včera se ukázala mnohem slabší než na fotce a pak jsem se na něj podívala za hodku a byla silnější......mám doma ještě dva ale určitě pojedu pro další,asi zkoupím těhu testy ,zítra udělám další,v pátek ráno další ....chce se mi brečet!
Petruško, jistě to dopadne dobře
_________________ JE KRÁSNÝ BEJT MAMINKA!!!!!!!!!!!!! _________________ Neschopenka-čekám na operaci kotníku
Napsal: stř 26. led 2011 15:10:44
PavlínaL píše:
Petruse333 píše:
PavlínaL píše:
Peti, tak za mě asi nejsi... držím palce a ráno se testni... To víš, já za Váma na FB moc nechodím, tak nejsem v obraze :) A jak moc důležitá je pro tebe ta operace? Bylo by možné ji kdyžtak odložit?
Kéž by jsi měla pravdu Jako jindy bych tady skákala radostí,ted bohužel né Je pro mě hodně důležitá ta operace,protože už nemůžu ani chodit a sotva lezu Jdu zase s kolenem a jak mě bolí a odlehčuju nohu,tak mě bere páteř a já už jsem KO
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru