Předmět příspěvku: Re: Jsem v pasti...prosím o názory
Napsal: stř 26. led 2011 15:11:48
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
JaninkaU píše:
tyjo takto nevím tak si ještě udělej test těsně před tou operací, ale když jsem byla těhu s Honzíkem, tak jsme měla // a byly téměř neviditelný,ale den ode dne siolnější
Udlám si je ještě zítra a v pátek ráno
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
podle testu na fotce asi budeš, ale když další jsou negativní, tak opravdu mohl být třeba nějaký vadný... a máš zpoždění MS? A chránili jste se?
MS jsem dostala po revizi 1.1.2011,tak ted by měla dorazit o víkendu a po operaci!Zprvu jsme měli přerušovaný sex,manžel si dával pozor a je si jistý a pak kondom,jenže 2x se nám stalo,že u kořene penisu,kde končí gumička bylo něco bílého(řešila jsem to s holkama na FB a říkali,že to bylo něco ze mě,nebo z gelu,který používáme),tak proto mě napadlo si pro sichr test udělat
Peti, tak za mě asi nejsi... držím palce a ráno se testni... To víš, já za Váma na FB moc nechodím, tak nejsem v obraze :) A jak moc důležitá je pro tebe ta operace? Bylo by možné ji kdyžtak odložit?
Kéž by jsi měla pravdu Jako jindy bych tady skákala radostí,ted bohužel né Je pro mě hodně důležitá ta operace,protože už nemůžu ani chodit a sotva lezu Jdu zase s kolenem a jak mě bolí a odlehčuju nohu,tak mě bere páteř a já už jsem KO
Petulko, mě se chce brečet, už dost smůly
_________________ JE KRÁSNÝ BEJT MAMINKA!!!!!!!!!!!!! _________________ Neschopenka-čekám na operaci kotníku
Jak píšou holky, v pátek ráno si udělej další. Snad to byl jen planý poplach. A co MS? Kdy ji čekáš?
Právě,že to čekám o víkendu po operaci ....já se zblázním
Peťulko, já myslím, že jste si dávali celkem pozor. To může být opravdu vadný test a nebo třeba zbytky hormonů z předchozího těhu - no to sice asi ne, ale třeba... Kdo ví... A taky by to bylo celkem brzy, aby to test rozpoznal
Předmět příspěvku: Re: Jsem v pasti...prosím o názory+FOTO
Napsal: stř 26. led 2011 15:14:07
happysil píše:
Petruse333 píše:
PavlínaL píše:
Petruse333 píše:
PavlínaL píše:
podle testu na fotce asi budeš, ale když další jsou negativní, tak opravdu mohl být třeba nějaký vadný... a máš zpoždění MS? A chránili jste se?
MS jsem dostala po revizi 1.1.2011,tak ted by měla dorazit o víkendu a po operaci!Zprvu jsme měli přerušovaný sex,manžel si dával pozor a je si jistý a pak kondom,jenže 2x se nám stalo,že u kořene penisu,kde končí gumička bylo něco bílého(řešila jsem to s holkama na FB a říkali,že to bylo něco ze mě,nebo z gelu,který používáme),tak proto mě napadlo si pro sichr test udělat
Peti, tak za mě asi nejsi... držím palce a ráno se testni... To víš, já za Váma na FB moc nechodím, tak nejsem v obraze :) A jak moc důležitá je pro tebe ta operace? Bylo by možné ji kdyžtak odložit?
Kéž by jsi měla pravdu Jako jindy bych tady skákala radostí,ted bohužel né Je pro mě hodně důležitá ta operace,protože už nemůžu ani chodit a sotva lezu Jdu zase s kolenem a jak mě bolí a odlehčuju nohu,tak mě bere páteř a já už jsem KO
Petulko, mě se chce brečet, už dost smůly
Silvinko,já už si to nedovedu vysvětlit proč se mi pořád dějou takové věci........ach jo
Předmět příspěvku: Re: Jsem v pasti...prosím o názory+FOTO
Napsal: stř 26. led 2011 15:15:22
Kajka píše:
Petruse333 píše:
Kajka píše:
Jak píšou holky, v pátek ráno si udělej další. Snad to byl jen planý poplach. A co MS? Kdy ji čekáš?
Právě,že to čekám o víkendu po operaci ....já se zblázním
Peťulko, já myslím, že jste si dávali celkem pozor. To může být opravdu vadný test a nebo třeba zbytky hormonů z předchozího těhu - no to sice asi ne, ale třeba... Kdo ví... A taky by to bylo celkem brzy, aby to test rozpoznal
Právě dr.říkal,že těhu test těhotenství pozná dříve,než z odběru krve Z testu už 14 dní těhotenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru