U Vikči jsem si dělala test x-krát před MS, po termínu kdy měla přijít MS - vyšel asi až desátý den po vynechání. U Péti jsem si test dělala dokonce skoro dvacet dní po vynechání, těsně než jsem šla k dr. kvůli potvrzení těhu - byla jsem si jistá že jsem.
Marti, teď u Štěpulky jsem si ho dělala den před MS a byl pozitivní, držím palečky
Děkuji Peti, snad se taky někdy dočkáme
Marti, určitě to vyjde a když né tento měsíc, tak určitě už to bude brzo
Ještě máme jeden měsíc na snažení, kdyby to teď nevyšlo, pak si budem muset dát pauzu...
jakto Marti? Proč pauzu?
Prášky, co beru se můžou brát jen 3 měsíce a pak se musí dát pauza. Třeba by to pomohlo a šlo by to potom i bez prášků, ale jinak jsem děti mít nemohla..
Marti, tak o to víc držím palečky, ať to vyjde tento nebo následující měsíc
Jsi moc hodná, Peti, určitě dám pak vědět, jak jsem dopadla, teda spíš dám vědět, pokud dopadnu //
tak já opět něco extra.. ms nedorazila, jela jsem na pohovor kvůli nové práce, bylo to 4. den očekávané ms.. udělala jsem si test, byl negativní.. ms pořád nikde, bolelo mě břicho a prsa, tak jsem šla 5+1 tt na krev a bylo to
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
tak u Matýska den před MS a teď taky den před MS a byly tam u obou dvě silnější čárky moc přeji ať ti to vyjde
Děkuji, budu na sebe drsná a budu se snažit to vydržet co nejdýl, občas mívám zpoždění 4dny, takže možná i takto dlouho... ale to si moc nefandím
jo tak to je u mě stejné ... teď jsem si taky říkala, že vydržím dlouho ... ale pak jsem začla malilinkato špiňit a jen vždy ráno a tak mi to bylo divné ... a nakonec jsem samosebou nevydržela a test udělala mooooooooooooooooooooooooooooooooooooc držím palečky ať ti to vyjde
Kdybych začla špinit, tak si rovnou řeknu, že je to v háji a test si nedělám
U Vikči jsem si dělala test x-krát před MS, po termínu kdy měla přijít MS - vyšel asi až desátý den po vynechání. U Péti jsem si test dělala dokonce skoro dvacet dní po vynechání, těsně než jsem šla k dr. kvůli potvrzení těhu - byla jsem si jistá že jsem.
U Pavky mi to taky vyšlo až kolikátý den po vynechání... A 20dní bych určitě nevydržela čekat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru