tak já opět něco extra.. ms nedorazila, jela jsem na pohovor kvůli nové práce, bylo to 4. den očekávané ms.. udělala jsem si test, byl negativní.. ms pořád nikde, bolelo mě břicho a prsa, tak jsem šla 5+1 tt na krev a bylo to
Mě u Pavky taky trvalo skoro týden po vynechání, než byl test pozitivní... To víš, už si dávám naději každý konec měsíce
tak já opět něco extra.. ms nedorazila, jela jsem na pohovor kvůli nové práce, bylo to 4. den očekávané ms.. udělala jsem si test, byl negativní.. ms pořád nikde, bolelo mě břicho a prsa, tak jsem šla 5+1 tt na krev a bylo to
Mě u Pavky taky trvalo skoro týden po vynechání, než byl test pozitivní... To víš, už si dávám naději každý konec měsíce
cítím se těhu od ledna, bohužel.. jen cítím.. teď čekám na pondělí, co bude...
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho před MS, jste si dělaly test a byl pozitivní?
Napsal: úte 26. říj 2010 21:25:17
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Martii píše:
tfuj tfuj... ať to výjde
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
tfuj tfuj... ať to výjde
no nevím.. ale vzdala jsem to, otvírám obchůdek, tak snad se časem zadaří.. díky
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Předmět příspěvku: Re: Jak dlouho před MS, jste si dělaly test a byl pozitivní?
Napsal: úte 26. říj 2010 21:29:14
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Martii píše:
Ika píše:
Martii píše:
tfuj tfuj... ať to výjde
no nevím.. ale vzdala jsem to, otvírám obchůdek, tak snad se časem zadaří.. díky
obchůdek s čím? říká se, že když se začneš věnovat něčemu jinému, tak pak příjde mímo samo.... už se těš
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
cítím se těhu od ledna, bohužel.. jen cítím.. teď čekám na pondělí, co bude...
Tak držím palce a určitě dej vědět, že se zadařilo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru