Ptám se jen tak orientačně, protože vím, že tu někdo psal, že den před očekávanou MS, někdo i víc, tak jak jste to měly? Já mám ještě pár dní čas, žádné změny necítím, břicho mě bolelo týden před tím, než to mám dostat, takže jako vždycky, tudíž nečekám, že by se stal zázrak a já to nedostala. Ale prostě mě jen zajímá, jaký byl interval u těch, které si to dělaly před MS a testy vyšel //. Děkuji za odpovědi
Já jsem u obou těhu nevydržela a udělala jsem si test zhruba 2 dny před MS (MS jsem měla po 33 dnech ) a vždycky jsem tam měla slaboulinkou i druhou čárečku Moc bych ti to přála
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Já jsem u obou těhu nevydržela a udělala jsem si test zhruba 2 dny před MS (MS jsem měla po 33 dnech ) a vždycky jsem tam měla slaboulinkou i druhou čárečku Moc bych ti to přála
Děkuji moc! Já bych si to taky přála, ale pořám mám strach si ten test udělat dřív, než v den očekávané MS.. i když testy už jsem si koupila a to jsem říkala, že vydržím, ať zbytečně neutrácím
Děkuji moc! Já bych si to taky přála, ale pořám mám strach si ten test udělat dřív, než v den očekávané MS.. i když testy už jsem si koupila a to jsem říkala, že vydržím, ať zbytečně neutrácím
To jsem si taky říkala, že zbytečně utrácím za testy Tak vydrž a budeš mít jistotu //
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
To jsem si taky říkala, že zbytečně utrácím za testy Tak vydrž a budeš mít jistotu //
že by? já jsem si to dělala 11tý den po sexu, který měl být úspěšný a byla tam nepatrně slaboulilinkatá čárka..//
Nevím, jak jsem psala, nic zvláštního necítím, ale taky byl ten správný čas, tak třeba to konečně vyjde? Zkusím to vydržet aspoň do prvního dne očekávané MS
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru