Dobrý den. Mám jít na vyvolání druhého porodu. Chtěla bych se zeptat, jak jste byly spokojené v porodnici V Chrudimi a nebo v Hradci králové, kdo jste rodil teď někdy. Prvně jsem rodila v Chrudimi, před 5ti lety a bylo to perfektní, přístup celkově personálu super! Malého nám tam zachránili! Ale teď jsem slyšela, že se to zhoršilo a chodila jsem tam teď na monitory a mám z toho divný pocit. Myslím z přístupu a tak. Nejsem náročná, ale mám strach, asi je to tím složitým prvním porodem - malému odcházelo srdíčko a museli jsme ho vytlačit, nešel už císař. Mám streptokoka a tak budu mít asi antibiotika u porodu. Moc se těším na porod a tak doufám, že nebudu mít smůlu na ignoranty a vše dopadne v pořádku. To vše přeji všem , co budou rodit! Děkuji Vám za jakýkoliv názor.
Já rodila 2x v HK a nestěžuju si. Oba porody mi vyvolávali a naposled jsem rodila před třema měsícema :-) Můžu říct, že i na novorozeneckým byly daleko příjemnější sestřičky, než před třema rokama, kdy jsem rodila poprvé
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru