Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Zdenča V. píše:
děkuju, já měla radost, aspoň z toho, že nemáme problém otěhotnět, zadařilo se napodruhé, ale taky si říkám, že to tak už nemusí být když mi to budou muset několikrát ukončit v 14-16 tt Je to sice takový blbý přemýšlení do budoucna, ale člověku to nedá. Kdyby jsme nečekali na odběr tak si říkám, že už su pomalu za vodou, za týden 13 tt, ale takhle je to na prd
Jasný no, ale já věřím, že je mimísko zdravé a žádné špatné prognozy se nevyplní, to už by byl fakt pech ;) Tak držím palce, ať jsou výsledky více než dobré ;) Doufám, že sem dáš vědět, jak jste dopadli
Miska009 píše:
Zdenča V. píše:
děkuju, já měla radost, aspoň z toho, že nemáme problém otěhotnět, zadařilo se napodruhé, ale taky si říkám, že to tak už nemusí být když mi to budou muset několikrát ukončit v 14-16 tt Je to sice takový blbý přemýšlení do budoucna, ale člověku to nedá. Kdyby jsme nečekali na odběr tak si říkám, že už su pomalu za vodou, za týden 13 tt, ale takhle je to na prd
Jasný no, ale já věřím, že je mimísko zdravé a žádné špatné prognozy se nevyplní, to už by byl fakt pech ;) Tak držím palce, ať jsou výsledky více než dobré ;) Doufám, že sem dáš vědět, jak jste dopadli
určitě, to se neboj, pak budu na nemocenské než budou výsledky tak se tu budu nudit s váma a ty dej taky vědět jak dopadl velký UZ
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Zdenča V. píše:
Miska009 píše:
Zdenča V. píše:
určitě, to se neboj, pak budu na nemocenské než budou výsledky tak se tu budu nudit s váma a ty dej taky vědět jak dopadl velký UZ
Jasné, ve 12 tam vyrážím, tak večer vám tu napíšu a pošlu fotečky, snad se mimi ukáže jak má ;) Zdeni, normálně se mi dneska i o tobě zdálo, sice ani nevím, jak vypadáš, ale prostě si to byla ty, no a jak jinak než s bříškem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru