Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj holky,
chtěla bych Vás tímto požádat o spolupráci. Jsem moderátorem Porodnic, a jako "nové koště, co dobře mete", jsem se rozhodla vytvořit takové povídání o jednotlivých porodnicích. Říkala jsem si, že občas na náš web třeba zavítá nová těhulka, která by si ráda přečetla nějaké info o porodnici, kde by chtěla rodit... Ale teď v čem spočívá pomoc, o kterou Vás prosím. Připravila jsem první díl svého povídání - je o porodnici v Podolí. (Doufám, že nebudu nařčena z pragocentrismu ) Pokud jsou tu maminky, které rodily v této porodnici, napište svoje hodnocení pod můj příspěvek. Nebo pokud máte ve svém okolí nějakou mamču, která tam rodila, a znáte její názor, podělte se. Moc děkuji... A pokud by některá z Vás se chtěla přidat a vytvořit něco podobného jako já, budu jen ráda. Jen poprosím o SZ, abychom nepsaly 2x totéž.. Toť vše, doufám, že oceníte mou snahu a nebudete to brát jako prudu
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru