3 kusy, všechny pozitivní vzhledem k tomu,že jsem prvnímu neuměla uvěřit a po všech těch eskapádách myslela,že je "rozbitý",tak jsem si koupila ještě mamatest (tam jsou dva kusy)
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Já u Katky žádnej,furt sem doufala,že těhu nejsem A u Zuzky se přiznám asi 6,ono když se dva roky snažíš a potom najednou tam byly dvě čárky,tak se tomu nedá ani uvěřit a navíc,mě se pár měsíců před tím stalo,že mi zmeškala MS,tt byl pozitivní a za pár dní přišla MS,tak sem se pak musela furt přesvědčovat,že se tam ty čárky drží
U KUby asi jen 2 a to jsem si myslela že jsou vadné že tolik štěstí mne nemůže napoprvé potkat. Ted u Fíly 10 jelikož jsem tomu po půl roce snažení nemohla uvěřit.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Já při Nátě jeden,ale těch testů před Náťou než se zadařilo asi 5 a nejlepší,když jsem si zas jeden kupovala,tak mi chlap z vedlejší fronty přál hodně štěstí na to jsem si teď vzpomněla
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Když jsme pracovali na Matýskovi, tak se zadařilo na 2.pokus. Ten první měsíc jsem si dělala asi 3 to byla jedna čárka. Další měsíc jsem si udělala jeden a druhý den druhý- to už byly čárky dvě :-) A pak jsem měla párkrát takové divné tušení, že jsem, tak jsem si jich pár udělala, ale planý poplach.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru