Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Borůvka píše:
:s:
Renatamor píše:
ty voní až sem , to si děláš sama?
Ne,ne - já jen ochutnávám, dělali to chlapi, nikdyšvagr (žije dlouho se švagrovou, ale nevypadá to, že se budou brát) a ještě jeden kluk a můj muž - nikdyšvagr dodal beránka, koupili maso a dělali klobásky a pak sami udili... dělaj to každý rok,ale vždy to dělal sám, donesl vzorek, ale letos přizval kluky a bude to tradice - oni se i pěkně opijí a tak - prostě pánská jízda..
To je hezký zvyk,škoda,že jste tak daleko
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
koniprd píše:
Borůvka píše:
:s:
Renatamor píše:
ty voní až sem , to si děláš sama?
Ne,ne - já jen ochutnávám, dělali to chlapi, nikdyšvagr (žije dlouho se švagrovou, ale nevypadá to, že se budou brát) a ještě jeden kluk a můj muž - nikdyšvagr dodal beránka, koupili maso a dělali klobásky a pak sami udili... dělaj to každý rok,ale vždy to dělal sám, donesl vzorek, ale letos přizval kluky a bude to tradice - oni se i pěkně opijí a tak - prostě pánská jízda..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru