Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Ehm... dárky nakoupeny, nezabaleny. Cukroví pouze zatím 4 druhy, pátý už sežraný, na dva se ještě chystám, ale kdoví... Neuklizeno, okna jsem nestihla, zítra ještě valím do práce a tak bude pátek akčně úklidovým a pečícím dnem na poslední chvíli. Dárky budu balit asi v noci na čtyřiadvacátého, jinak nevím, kdy.. Letos totálně nestíhám.. navíc nás pořád obcházejí nemoci, chodím nachlazená do práce a manžel s Lukinem taky nejsou v oukeju. Takže snad to do Vánoc nějak doklepeme..
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Tak já dneska konečně doozdobila perníčky, takže cukroví mám z krku. Uklizeno mám, jen to zítra ještě setřu. Ještě musím doháčkovat jeden dárek k vánocům. Zabaleno mám, takže za mě už jen koupit kapra a v pátek se můžu pustit do příprav
na Tebe jsem sázela, že budeš připravená Loni jsi byla taky brzo hotová,ne?
JJ, myslím, že loni už jsem byla taky v klídku, ale pořád mi chybí podšít jedna čepice a ne a ne se do toho dokopat a zítra to vaření, se mi nechce
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru