Registrován: pát 30. led 2009 17:20:04 Příspěvky: 167 Bydliště: Chotěboř
Věroušek píše:
Vetsina z vas uz tam mate deticky, sebe nebo i briska. Pokud je jeste nekdo kdo tam odpravdu neni, tak fotecku poslete na admin.etehotenstvi@seznam.cz ale opravdu jen pokud tam nejste. Az bude zase dost fotecek tak je dam nahoru.
Jinak vam sem vlozim vsechny headery abyste videli, ze tam opravdu jste.
A pokud budete chtit u fotek jsou cisla fotky a tak mi muzete napsat ci je to dite nebo maminka a brisko a ja to k fotkam tady vlozenym dopisu. Vic pro vas uz bohuzel udelat nemuzu.
A az budete psat kde vase deti jsou napiste prosim(tohle je priklad) 6aa Verunka druha z leva. Vzdy piste zleva a to kolikata vase fotecka je. Abych to mela aspon trochu jednodussi. Dekuji
21aa poslední foto Kristýnka od Aničky,díky moc
Na vanoce plna briska, spoustu darku od Jeziska, pohodu a klid, tak jak to ma byt. Pak vykrocte rovnym krokem za tim krasnym Novym rokem _________________ Fotografka-nyni ma mateřske dovolené a naplno mě zaměstnává moje beruška Týnka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru