U nás to vyšlo a jsem teda zvědavá na to druhé, to mi vychází taky kluk, tak uvidíme za pár měsíců, ale já si myslím, že to ten kluk asi stejně zase bude
Registrován: čtv 26. bře 2009 15:11:26 Příspěvky: 361 Bydliště: Praha
U nás taky nelze předpovědět. Každopádně bych chtěla páreček, takže se musím modlit, aby taťka sehnal práci a aby se mi podařilo ho v prosinci přesvědčit na dělání sourozence
_________________ _________________ na mateřské dovolené
U nás taky nelze předpovědět. Každopádně bych chtěla páreček, takže se musím modlit, aby taťka sehnal práci a aby se mi podařilo ho v prosinci přesvědčit na dělání sourozence
tak hodně štěstí u nás pokud se teda vážně rozhodneme pro třetí tak podle toho to musí být v květnu anebo pak až v srpnu aby to byla ta vytoužená holčička
Registrován: čtv 26. bře 2009 15:11:26 Příspěvky: 361 Bydliště: Praha
renďousek píše:
jujunka píše:
tak hodně štěstí u nás pokud se teda vážně rozhodneme pro třetí tak podle toho to musí být v květnu anebo pak až v srpnu aby to byla ta vytoužená holčička
Sakriš, aby to pak ale nebyl třetí kluk I když zase je fajn, že ty kluci mají většinou stejné zájmy, zatímco když jsou sourozenci každý jiného pohlaví, tak si asi pak tolik nevyhrají. Aspoň mi to teda každý říká, tak nevím no
_________________ _________________ na mateřské dovolené
Sakriš, aby to pak ale nebyl třetí kluk I když zase je fajn, že ty kluci mají většinou stejné zájmy, zatímco když jsou sourozenci každý jiného pohlaví, tak si asi pak tolik nevyhrají. Aspoň mi to teda každý říká, tak nevím no
no a právě z toho má strach manžel to bude určitě třetí kluk
jujunka píše:
renďousek píše:
jujunka píše:
já myslím, že to je jedno, jestli jsou stejného pohlaví, buď se spolu hrajou nebo ne, známá má 2 kluky, dvojčata a ty spolu nesměli být v blízkosti, rvali se surově jako koně a třeba naše děti si spolu hezky dlouho vyhrály
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru