Tak pokud mate nejaky napad a chcete pomoci, tak vyhledejte obrazky nebo smajliky hodici se k tomu. Treba k bazarku kosilku, k pokecu smejiciho se jmajlika atd...OMLOUVAM SE ZE TO PISU AZ TED ALE MUSI TO BYT TREBA V JPG ALE NE V GIFu(NESMI SE TEN OBRAZEK PROSTE HYBAT)
A posleteho me nebo adminovi na icq ci na mail.
Dekuji
Tak jeste mi chybeji ikonky pro : Odborné články, Tiskové zprávy, Ovulacni testy, Snazilky(tam bych chtela neco jako dva v postylce), 11. - 20. týden(kreslenej obrazek maleho briska), Mesic porodu, Kojenec, Batole, predskolni vek, skolni vek, starsi skolni vek, chlap, galerie - zviratka, tehu testy, ostatni, vse k bazaru, k vyzive hubnuti s Pechy, v tehotenstvi a po porodu, a ikonky do vybavicky. Je toho jeste plno ale urcite mi pomuzete. Jste holky sikovne
TAK SUP HOLKY PRIDEJTE SE A POMOZTE. NEBO PISNETE MI SEM ASPON NEJAKE NAPADY CO KAM
_________________ _________________ S laskou tvorim tenhle web
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru