testík udělaný před chvíli.......holky asi si myslíte,že jsem šílená ale já tomu pořad nemůžu uvěřit a chci se zeptat na jak dlouho se má ponořit ten test do té moči?V návodu píšou že na 3sekundy ale já to nepočítám....je to jedno ne?
Přílohy:
Poznámka: Těhu testy od začátku ten nahoře je dělaný před chvíli,ostatní už jsou vybledlé. Kopie - P1070103.JPG [ 81.33 KiB | Zobrazeno 32 krát ]
Poznámka: Dnešní testík dělaný před chvíli:-) Kopie - P1070098.JPG [ 77.65 KiB | Zobrazeno 31 krát ]
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Normálně řekni jedna, dvě, tři a je to....jinak tomu věř, je to krásně pozitivní testík. Na ko bych šla až tak za dva, tři týdny....ve Tvém případě až za ty tři. Hlavně proto, že jsi na začátku a MS má přijít až příští týden.
Normálně řekni jedna, dvě, tři a je to....jinak tomu věř, je to krásně pozitivní testík. Na ko bych šla až tak za dva, tři týdny....ve Tvém případě až za ty tři. Hlavně proto, že jsi na začátku a MS má přijít až příští týden.
Takže mooooooooooooooooooc blahopřeju!
A proč to má být jen na ty 3?Já myslím že to je jedno ne na jak dlouho ho ponoříš já ho mám ponořený až do té doby jak začne najíždet barva
_________________ Verča a Kačka Ve 3 ročkách:102cm a 15kg TP:9.7.2012 _________________ Prodavačka,teď už milujíci maminka:-)
Takže mooooooooooooooooooc blahopřeju!
Děkuji,jenže já mám menstruaci nepravidelnou v září jsem měla třeba 6.-11.9,a potom hned 30.9-5.10. Já dostávala menses pokaždé jinač a srpen jsem třeba neměla vůbec
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru