Ahoj holky,tak jsem dnes volala na tu gyndu a objednala mě až za 3týdny-22.listopadu Do té doby asi zešílím Jinak jsem si koupila testy i od jiných firem a taky vyšli //,takže tomu už začínám věřit Jen doufám že bude všechno v pořádku
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
To si myslim, ze je rozumna doba. Bude aspon videt uz srdicko A ty se nenervuj a uzivej si to Ja jak jsem zjistila ze jsem tehotna, tak jsem mela radost z toho,ze muzu bastit na co budu mit chut a muzu to svadet na tehotenstvi.
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
A kolik těch testů si ještě hodláš udělat???? Jestli dobře počítám tak tohle už je sedmý pozitivní,ne? Mně stačily tedy 3 testy a to jsem si říkala, že je až moc Veru, Ty jsi vážně poděs
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Motyčka píše:
A kolik těch testů si ještě hodláš udělat???? Jestli dobře počítám tak tohle už je sedmý pozitivní,ne? Mně stačily tedy 3 testy a to jsem si říkala, že je až moc Veru, Ty jsi vážně poděs
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Janulkaa píše:
Motyčka píše:
Tak to ja jsem asi hooodne divna me stacil jeden.
mně 2
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru