Tak kdo nechodi na fb , jen hodim info ze odchazim od Rosti a co nejdriv (doufam ze v sobotu) se stehuju pryc...Doufam ze se Rozarka s tim vsim nejak srovna... ale je mala tak snad jo .... co se tyce me.. no radsi nebudu mluvit....
tyjo...já naposled vím, že jste se měli docela dobře, pak dlouho, dlouho nic a teď tohle - no hlavně, ať se máte líp...
no moc sem sem uz nechodila holky z Fb vi vic hlavne ze to je uz prez pul roku .... a proste uz to dal nejde.... hold budu mit smulu na chapy porad ... takze uz zadnyho nechci ....
tyjo...já naposled vím, že jste se měli docela dobře, pak dlouho, dlouho nic a teď tohle - no hlavně, ať se máte líp...
no moc sem sem uz nechodila holky z Fb vi vic hlavne ze to je uz prez pul roku .... a proste uz to dal nejde.... hold budu mit smulu na chapy porad ... takze uz zadnyho nechci ....
Johanko neboj. Jsi mladá krásná, chvíli si dáš pohov od chlapů a on pak příjde nějaký co Vás obě bude chtít. A tady ten teda nestál za nic jak jsem to dnes četla na FB.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Předmět příspěvku: Re: Zdravim a slibuju ze uz tu budu castejc....
Napsal: úte 08. lis 2011 22:50:11
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Johy, taky na fb nejsem, takže vůbec netuším, co se děje.... Je mi to líto, ale zas lepit vztah, který nemá perspektivu, to nemá smysl.. Přeji, ať je Tobě i Rozárce dobře...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
tak pro ty co nevi... no meli sme prez pul roku stridavou tochou domacnost ale posledni mesice zacal byt i na muj vkus hnusnej i na Rozi , proste ji posilal pryc a porad drzkoval ze jen rve ze se ma chovat normalne atd... jako kdyby ji melo byt uz 10 takze sem se rozhodla ze to nema cenu navic tam byly i dalsi problemy ale to nemelo taky reseni ... Dekuji za pranicka vseho dobreho a snad se splni
Předmět příspěvku: Re: Zdravim a slibuju ze uz tu budu castejc....
Napsal: stř 09. lis 2011 16:08:46
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
carodejka_johanka píše:
Borůvka píše:
ono se to zlomí a uvidíš, že ještě toho pravého potkáš - ono s nima je to těžké, ale bez nich taky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru