prosím pomozte mi něco vybrat pro Kubíka pod stromek?Přijde mi, že už snad vše co měk dy zaujalo nebo se mi líbilo máme , á hodně hraček po bráchovi ajá fakt nevím co mu koupit, už pro něj pár věciček mám, tak už jen něco tak do 500kč
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
puzzle mám těch tady je dost a to mu ještě nejde a dupla máme obří box a s tím si hraje tak nevím no....Jenda chce kuchynku tak bude mít to, pak popelářský uto, no stejně všechny hračky budou mít pak dohromady, ale děkuju za tipy
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
to by se mu taky líbilo, ale ještě by to mohl ulomit vždyt je daleko mladší než tvůj klučina
Jani, ja vim ze je hafo mladsi. tak at to ulomi vzdyt se to nakonec stane s vetsinou hracek. a tyhle nestoji zadnej velkej peniz. a na techhle vecech neni nic co by spolkl nez by sis toho vsimla, urcite kluky nenechavas samotne treba hodinu tak to rozbije no - vzdyt jsou to jen veci boooze
to by se mu taky líbilo, ale ještě by to mohl ulomit vždyt je daleko mladší než tvůj klučina
Jani, ja vim ze je hafo mladsi. tak at to ulomi vzdyt se to nakonec stane s vetsinou hracek. a tyhle nestoji zadnej velkej peniz. a na techhle vecech neni nic co by spolkl nez by sis toho vsimla, urcite kluky nenechavas samotne treba hodinu tak to rozbije no - vzdyt jsou to jen veci boooze
jo a stepan mel tyhle hracky rad uz ve veku kubika. u nas se z rozlamanych auticek kol atd. nic nedela.stane se.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
to neporadím... my tady máme taky hraček nadbytek, jak si tu každej odkládá po dětech a co kupovat je děs...no Monča už si řekne a malej něco dostane, ještě nevím co, naběhnu do krámu, něco vemu a půjdu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru