Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Holky, tedy já toho mám nějak dost... Monča už strašně dlouho doma - nemocná, malej taky, do toho dost objednávek, za to jsem samo moc ráda, ale nějak nestíhám, víc než jindy... Vstávám už brzy ráno, abych nabalila balíčky a dnes jsem se vrhla na Mončiny hračky, který ji mužskej zabalil do krabice, že neuklízí - no dělala jsem to asi tři hodiny.. Pak jdu slejt polívku, že si dáme masíčko, už když jsem to dělala mi přišlo, že to jidny dělám jinak - normálně jsem ji přecedila místo do hrnce do dřezu...pravda je to spíš úměvný, když to píšu.. ale kdo mi pomů že...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ajka07 píše:
To naštve ale třeba ti ta situace naznačuje, abys zvolnila . Do Vánoc tímhle tempem to bude mazec
asi jo, taky jsem si sem šla sednout a dát v "klidu" kafíčko... Mužskej jede taky tímto tempem, abychom se aspoň trochu měli, tak přeci ho v tom nenechám... 3 týdny, to už zvládnem..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru