Předmět příspěvku: moje zlatíčko se ostříhalo - samo..:-)
Napsal: pon 12. pro 2011 11:18:36
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ahojky...tak ta moje treperenda se ostříhala - už večer začla, že mi ustříhne vlásky, říkám, že vlásky se nesmí stříhat..pak někam zmizla a než jsem ji našla, jedna strana pryč..no nic.. Druhý den ráno maže babičce a když jdu pro ní, říkám, už si ukázala babičce, jak jsi se ostříhala? A koukám a ona už i ofinu a druhou stranu.. No trochu to přehnala, ale co... Myslíte, že bude kadeřnice?
nahodou ji to slusi ale mam pocit,ze sou vsechny holky stejny,Terezka mela taky strihaci obdobi,trvalo to asi rok a ostrihala se asi 5x ted uz je ve fazi,ze striha panenky
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Předmět příspěvku: Re: moje zlatíčko se ostříhalo - samo..:-)
Napsal: pon 12. pro 2011 19:12:18
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Leontýna píše:
Jéé tak takhle jsem to taky uměla hooodně dlouho. Dlouho než jsem se naučila, že při stříhá ofiny se nekrčí čelo
no ona se zatím stříhá bez zrcadla... já zas měla kraťonkou ofinu po namočení, natažení a šmiknutí - následné uschnutí vlasů mi udělalo místo ofiny ježka a to se tedy ještě nenosilo...
Předmět příspěvku: Re: moje zlatíčko se ostříhalo - samo..:-)
Napsal: pon 12. pro 2011 19:13:20
mamáček píše:
:srdce.gif: nahodou ji to slusi ale mam pocit,ze sou vsechny holky stejny,Terezka mela taky strihaci obdobi,trvalo to asi rok a ostrihala se asi 5x ted uz je ve fazi,ze striha panenky
no jsem zvědavá, jak bude vypadat, je fakt, že já taky stříhala panenky, si pamatuju jak dnes...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru