Předmět příspěvku: Dnešek zůstal naštěstí bílý....
Napsal: sob 27. říj 2012 16:49:04
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
a nikoliv černý Šla jsem s dětmi z nákupu a děti si dělaly kouličky. Šímy jsem se už v krámě ptala, jestli nechce suchý rukavice, nechtěl. Jdeme si naší vesnickou uličkou (nic frekventovanýho, krátká ulička, kde se nejezdí často ani rychle, sníh nám zalejzal úplně všude. Šíma nejdnou, že chce ty druhý rukavice. Rozinečka si hrála se sněhem u plotu. Zabrzdím kočár, hledám rukavice. Před námi cca 20m uličky, do téčka druhá ulička (na střetu těch dvou baráček). V tom yslyším za baráčkem auto, kouknu na Rozi, ale ta se přemísťuje VELMI RYCHLE směrem k autu, pouštím kočár, rukavice, všechno, ječím stůj, stůj, bere to jako hru a blíží se k autu, řidič má čas, ale evidentně ji v té pumelenici a růžové kombinézce nevidí. Odehrálo se mi před očima naprosto vše. Rozinečka pod koly, konec světa.... Byly to setiny sekundy. Naštěstí si jí na poslední chviíli všiml a kousíček od ní to zabrzdil. Omlouval se mi, já jemu a děkovala jemu i Bohu, že zareagoval. Objímala jsem ji tam celou večnost (nesmysleně seřvala Šimona) a nebyla schopná vstát a přestat se třást. Ztratila sjem asi deset let života, ale mohla jsem ztratit víc. Bože čert vem naše dluhy i malichérný vzteky... DĚKUJU UŽ BUDU HODNÁ DOUFÁM...
uf, naštěstí to dobře dopadlo vím přesně o čem mluvíš, předevčírem si ema hodila na schodech pár salt vzad. já už jí viděla se zlomeným vazem. pustila jsem pití obou dětí a mastila za ní. vůbec nic se jí nestalo, jen plakala, jak se lekla. já bulela taky. děkovala jsem všemu možnému.
Předmět příspěvku: Re: Dnešek zůstal naštěstí bílý....
Napsal: sob 27. říj 2012 18:37:46
úplně to vidím, to jsou fakt setiny a tY ti v tu chvíli připadnou jako hodiny, dobře to dopadlo.Mě se málem v létě utopila Karolínka, taky jsem v tom 1. šoku řvala po dětech jako pominutá, ty nic nechápaly, to je prostě stresová reakce
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Napsal: sob 27. říj 2012 19:30:59
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
mirka píše:
uf, naštěstí to dobře dopadlo vím přesně o čem mluvíš, předevčírem si ema hodila na schodech pár salt vzad. já už jí viděla se zlomeným vazem. pustila jsem pití obou dětí a mastila za ní. vůbec nic se jí nestalo, jen plakala, jak se lekla. já bulela taky. děkovala jsem všemu možnému.
Napsal: sob 27. říj 2012 19:31:51
Renatamor píše:
úplně to vidím, to jsou fakt setiny a tY ti v tu chvíli připadnou jako hodiny, dobře to dopadlo.Mě se málem v létě utopila Karolínka, taky jsem v tom 1. šoku řvala po dětech jako pominutá, ty nic nechápaly, to je prostě stresová reakce
Napsal: ned 28. říj 2012 8:00:33
Ajka07 píše:
Hrozný zážitek ale dobře to dopadlo S dětmi je tohle prostě hned
Tak tak, musel to být i šok pro řidiče. Řekla bych, že možná pozoroval mě, co šaškuju a došlo mu to až když ji měl skoro pod kolama. Měl taky takovou "zdravou lesní barvu"
tvl, to bych umřela na místě i jako řidič
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Napsal: pon 29. říj 2012 10:31:21
Leontýna píše:
Ajka07 píše:
Hrozný zážitek ale dobře to dopadlo S dětmi je tohle prostě hned
Tak tak, musel to být i šok pro řidiče. Řekla bych, že možná pozoroval mě, co šaškuju a došlo mu to až když ji měl skoro pod kolama. Měl taky takovou "zdravou lesní barvu"
ještěže stačil zareagovat, zelená nezelená
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru