Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
janka.82 píše:
Ahoj Mončo. U mě katastrofa. Furt mi nebylo dobře, necítila jsem se na úklid a nakonec mě to skolilo úplně... Mám antibiotika od pondělí a nejsem schopná ničeho. Okna neumytý a věci okolo, co se dělá na Vánoce, taky není hotový. Cukroví chci každý rok péct, ale tradičně mi to opět nevyšlo. Objednala jsem si v cukrárně. Mám tu těsto na ořechy, tak aspoň to, bych chtěla!! Abych měla dobrý pocit. Dárky nakoupené, ale potřebuji asi ještě 3 a bude to.
Jani, pokud je ti blbě, tak bych to zbytečně nehrotila. Je lepší se vyležet, uzdravit se, než si pak kazit Vánoce... Přeji, ať jsi brzo fit
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
zabka píše:
no já na tom tak dobře nejsem mám sice 8 druhů cukroví, zato nemám nakoupené ještě všechny dárky, natož zabalené úklid mě zatím tak nějak míjí, nedělám ten klasický vánoční úklid, že bych všechno vysmejčila (to dělám průběžně, jak mám čas a chuť), ale uklizeno mít budu, to zas jo ale hlavní je, že jsme zdraví a máme se rádi
a kromě lásky a zdraví ještě dárečky.... řekla by naše Kamča
viz moje www
Šneček píše:
úklid ano dárky též už i zabalené ovšem cukroví mě minulo... nikdo to u nás nejí,tak jsme dostali jen ozdobné na stůl příští rok se ale asi dokopu už jen kvůli atmosféře a jestli to Adélku bude bavit
taky jsem letos pekla po letech a spíše kvůli Kamče. A taky mi tekly nervy.... A to mi ještě milostpán povídá, že kamarádova žena napekla 14 druhů cukroví, tak jestli těch mých 5 druhů není málo Bych ho chtěla vidět, příště ho asi postavím k válu, ať se snaží
viz moje www
Pechy píše:
Tak já dneska konečně doozdobila perníčky, takže cukroví mám z krku. Uklizeno mám, jen to zítra ještě setřu. Ještě musím doháčkovat jeden dárek k vánocům. Zabaleno mám, takže za mě už jen koupit kapra a v pátek se můžu pustit do příprav
na Tebe jsem sázela, že budeš připravená Loni jsi byla taky brzo hotová,ne?
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru