Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
Hanina.V píše:
tak na me se letos "vyradili" :D od maminky sem dostala lis na cesnek se silikonovym loupacem na cesnek. od skoro svagrove sem dostala krem na nemz je napsano proti VIDITELNEMU STARNUTI :D (nebylo to brano jako vtip, ale vazne) Od brachy sem dostala malinkeho porcelanoveho slona pro stesti ( vrstva prachu k tomu byla pry zdarma) a pak, ale to nevim o koho snad tu nejhnusnejsi kabelku co sem kdy videla.... jakoby kuze, ale fialova, zlata preska a misto ucha retizek pres rameno :D no uzas.....
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Ajka07 píše:
My jsme všichni dostali nožíky na houby i se štětečkem...ale fakt super dárek...taková blbost a my z ní, jako správní houbaři, byli nadšení:-) A dostal ho i Honýs
jj to má můj bratr a já mu ho furt beru je to úžasnej nůž na houby
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
MarcelaK píše:
holky, je na čase abychom opět přspěly humornými dárečky, které jsme dostaly na vánoce...my letos celkem v pohodě krom smradlavé svíčky kterou dostáváme každoročně a vždycky ji postupem času vyhodím, nebo dám na hrob na hřbitově. No ale Vojta dostal svkělý dar.... puzzle od tchýně...vše by bylo fajn kdyby nemělo 1000ks a na obrázku nebyla noční Praha.... a co vy? dostaly jste něco úsměvného?
Tak to je mazec, ty puzzle :-))))))))))))))) Jinak, my nic úsměvného
Přemýšlím, ale asi tento rok samé hezké dárky..jen můj fotřík, jako vždy, se pochlapil a dal nám bonboniéru, ale nečekala jsem ani to..ať se těma prachama udáví.
Tak já jsem dostala od tchýně parádní svetr... velikost 40 - tu jsem neměla posledních dvacet let nikdy... asi to mám brát jako náznak, že bych se sebou měla začít něco dělat...
Tak u nás se letos předvedla moje babička. Dala Viktorce sponečky do vlasů, které jsme před více než 20 lety nosily se ségrou...
Myslíš, ty vaše použité? Jinak, jestli nové, tak mně se taky teď děsně líbí ty berušky a slunečnice, co jsem nosila já..teď je zase dělají a koupila jsem je neteři!
Ema dostala přesně 5 sanitek a některý ty příšery i houkaj
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru