Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
Motyčka píše:
taky mám pocit, že rok od roku je horší pro dítko vybírat hračky. Kamča má také 4 roky. K Vánocům dostane svou vysněnou Barbie mořskou svítící pannu (dost pochybuji, že by u vás měla úspěch) a pak dostane brusle na led, pak už nějaké oblečení, nejlépe růžové a s Hello Kitty....
tu chce i terinka tuhle Barbie
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Teď řeším narozeniny, vánoce ještě ne Ale k narozkám dostanou Duplo, pak takovou super magnetickou stavebnici (drahý je to jak čert, ale dá se dokupovat, takže další dokoupím asi na ty vánoce). Honý dostal kolo, dostanou florbalky, aby mohli s tátou hrát, nějaký dinosaury, co milujou. K vánocům fakt moc nevím, určitě nějaký duplo ještě, další díly stavebnice, možná bleska mcqueena, nějakýho velkýho, toho teď milujou oba a určitě chci udělat pokojíček, jako zeď, ale to asi nebude k vánocům
no nad tím duplem taky uvažuju a ta magnetická to je ten Geomag nebo něco podobného?
tak Adámek bude mít v listopadu 5 a taky jsem nevěděla, ale objednal si boxovací pytel, dostane světlo na kolo a ještě něco domyslím a na vánoce už mám trička (Ada spiderman a Terka Hallo Kitty), pak dostanou čelovky, Adámek kufřík na kolečkách s Bleskem, rukavice na kolo a Terka spacák a samo nějaké knížky a společenské hry a nějakou hračku ale to vůbec netuším ani se mi to moc kupovat nechce protože toho mají spoustu a stejně to tu leží
Teď řeším narozeniny, vánoce ještě ne Ale k narozkám dostanou Duplo, pak takovou super magnetickou stavebnici (drahý je to jak čert, ale dá se dokupovat, takže další dokoupím asi na ty vánoce). Honý dostal kolo, dostanou florbalky, aby mohli s tátou hrát, nějaký dinosaury, co milujou. K vánocům fakt moc nevím, určitě nějaký duplo ještě, další díly stavebnice, možná bleska mcqueena, nějakýho velkýho, toho teď milujou oba a určitě chci udělat pokojíček, jako zeď, ale to asi nebude k vánocům
no nad tím duplem taky uvažuju a ta magnetická to je ten Geomag nebo něco podobného?
já už mám nějaké oblečky pro oba, knížky, Justýnce nějakou kosmetiku, a dostane kolo s přehazovačkou a přeje si skateboard (den před tím má ještě narozky, takže dárků bude spousty ), Honýskovi asi vláčkodráhu a nějakou pořádnou garáž na auta
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Matěj dostane pod stromeček koloběžku, puzzle silnice (loni jsem to tady dávala, ale nakonec jsme nekoupili), pak medvídka, co opakuje slova a knížku Josefa Lady- Dětem. Pak ještě nějaké maličkosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru