Supeer, lepší jak drátem do oka, tak ať se ti líbí a kdy nastoupíš?
Přesně tak do konce týdne mi má dát vědět, ale asi od pondělí díky
Zlato a co Honýs? babičky?
Honý bude jeden týden s tatínkem (když má odpolední) a pak druhý týden s Frolíky (tchánovci jsou v důchodu) a v záloze je můj taťka ( který dělá jenom pár nočních za měsíc). Takže myslím, že to dáme do kupy teď se ukáží mé organizační schopnosti Zatím si to nedokážu představit, vypravit Justý, udat Honý, pak práce...
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Ajko, to je super, drzim palce, at se z tehle prace nakonec vyklube prace tvych snu a at dostanes nakonec "svoje" predmety - jestli si dobre pamatuju tak tv a zemepis? Jinak mas pravdu, ze to bude zpocatku masakr, ale za par dni to s detma nacvicite a budete to zvladat levou zadni, jeste stihnes kaficko po ranu Ja jsem taky pred materskou ucila jine predmety a bylo to v poho, obcas jsem se teda priucila neco noveho s detma, ale nepoznaly to na mne
Ajko, to je super, drzim palce, at se z tehle prace nakonec vyklube prace tvych snu a at dostanes nakonec "svoje" predmety - jestli si dobre pamatuju tak tv a zemepis? Jinak mas pravdu, ze to bude zpocatku masakr, ale za par dni to s detma nacvicite a budete to zvladat levou zadni, jeste stihnes kaficko po ranu Ja jsem taky pred materskou ucila jine predmety a bylo to v poho, obcas jsem se teda priucila neco noveho s detma, ale nepoznaly to na mne
Silvi, děkuji. Bojím se těch začátků, ale moc se těším, bude to po těch 5 letech změna. Začínám zítra a rozvrh je čeština, angličtina a informatika Už jsem klukům uvařila, Justuli odvedu do školky a zbytek dne je na Honzovi...teď mi volal z práce, že si kvůli mému oficiálně prvnímu pracovnímu dni bere dovču Fakt moc díky a pozdravujeme Julku s Mikuláškem
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Silvi, děkuji. Bojím se těch začátků, ale moc se těším, bude to po těch 5 letech změna. Začínám zítra a rozvrh je čeština, angličtina a informatika Už jsem klukům uvařila, Justuli odvedu do školky a zbytek dne je na Honzovi...teď mi volal z práce, že si kvůli mému oficiálně prvnímu pracovnímu dni bere dovču Fakt moc díky a pozdravujeme Julku s Mikuláškem
Tak drzim palce, at se ten prvni den vyvede taky posilame pusinky Justulce i Honyskovi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru