Jani,to je mi moc líto,zuby jsou fakt trápení,blbý je,že si nemůžeš vzít nic na bolest,Paralen moc nepomáhá a jak často chodíš na kontroly?si myslím,že když nemáš atb. tak bys měla být podle mého víc sledovaná Přeju at to brzy přejde
na kontroly dle potřeby, byla jsem tam jednou, dál to stejně nemá cenu
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Jejda, a to ti trhal vsechny tri najednou? Me teda trhal dve osmicky nahore, ale postupne, myslim nejak po mesici. Vim ze me to strasne bolelo kdyz to prichazelo k sobe, ale asi jenom tak dva dny.
trhal mi horní a dolní, o tom horním jsem druhý den po zákroku taky nevěděla
tak kdyby to někodo zajímalo, tak mě zub -teda spíš díra po něm bolí pořád šíleně.Jak se něčeho napiju tak je to šílená bolest takže moc nepiju, do toho celý noci po dvou hodinách kojím, takže je to začarovaný kruh, pít musím, ale nemůžu, paralen nepomáhá, a nebolí to ani trochu míň tak kdy už to přejde?
Jani, tak pij slamkou (brckem). Pit preci musis, a pres slamku se ti to zubu vubec nedotkne.
jo jo to jsme zkoušela, nědy to je v pohodě a někdy zase ten záchvat bolesti, když se tam dostane pití
tak kdyby to někodo zajímalo, tak mě zub -teda spíš díra po něm bolí pořád šíleně.Jak se něčeho napiju tak je to šílená bolest takže moc nepiju, do toho celý noci po dvou hodinách kojím, takže je to začarovaný kruh, pít musím, ale nemůžu, paralen nepomáhá, a nebolí to ani trochu míň tak kdy už to přejde?
Jani, tak pij slamkou (brckem). Pit preci musis, a pres slamku se ti to zubu vubec nedotkne.
jo jo to jsme zkoušela, nědy to je v pohodě a někdy zase ten záchvat bolesti, když se tam dostane pití
Jani a ty kojis rok a ctvrt stary dite kazdy dve hodiny? nebo to je nejakej preklep?
Jani a ty kojis rok a ctvrt stary dite kazdy dve hodiny? nebo to je nejakej preklep?
Přes den tolik ne to spíš až navečer až je unavený tak chce kojit, ale v noci jo a k ránu i častěji...A naštěstí je pořád zdravý, Honzíci oba mají nějakou vyrozu a Kuba je furt OK, tak snad jsem to ted nezakřiklaů. a nepřijde mi to nějaký divný, že ho kojím, já mám prostě obě děti nespavce a rádi se kojí.jo a kamarádka má holčičku a té bylo začátkém července 2 a pořád jí kojí a hlavně v noci a taky často a to už je zvláštní, ale je to jejeic věc a vyhovuje jim to tak proč ne
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Auu, nezávidím Ti. Já mám za sebou horní- ty byly ok, jak píšeš. Jeden dolní- ten byl teda horší, taky mi nebylo po tom moc dobře. Čeká mě v lednu ještě druhej spodní a budu to mít z krku.
Auu, nezávidím Ti. Já mám za sebou horní- ty byly ok, jak píšeš. Jeden dolní- ten byl teda horší, taky mi nebylo po tom moc dobře. Čeká mě v lednu ještě druhej spodní a budu to mít z krku.
Včera to bylo tři týdny a pořád to ještě bolí,ž jen trochu,ale třeba včera jsme zas měla hrozný záchvat bolesti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru