Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
jen tak.... Třeba to někomu udělá radost. Je sluníčko, fičá větr z hor, budeme pouštět draka, tak vám pošlu hudlinky (pusinky) po větru jo Tož hytájtě. P.s. dneska má naše Rozinka 8 měsíců, tak sem to oslavila 2 margotkama, tak mám dobitý sladký baterky a jedu jak duracel
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ja chtela jit na prochajdu do lesa, miluju podzim, ale jsem tak liiina...deti mi usnuly.. tak jsem usoudila, ze doma je taky dobre, udelame si pudink a zatopime v krbu
Ahoooooj také zdravíme doufám, že jste si pouštění draka užili a Rozince posíláme pusinku k 8 měsícům Mareček měl ve středu už 9 měsíců.... letí to... My jsme odpoledne po dlouhé době strávili doma.... a upekli bábovku, už se na ní těším
_________________ Ivča, Anička a Marek
_________________ osobní bankéř, teď šťastná maminka :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru