Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Tak přemýšlím o koupi pejska, pro malýho Dádu, ale vůbec nevím jestli to upotřebíme, mě se to moc líbí, jenže z druhý stránky přemýšlím jestli to vůbec využijeme, nějaký recenze mi na to povíte? http://www.kulicka.com/hrejivy-plysak-p ... 63-66.html
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
miru píše:
mám medvídka už 2. rokem a jsem s ním spokojená
na bříško to funguje? malýho teda už tolik ty prdy neberou, ale když to přijde, tak je to děs, řve jak tygr, a několikrát nahřívám plínku, a až pak mi usne a je klid. Mě se líbí, že mu to zandám do bříška a může ho mít sebou v kočáru a bude to hřát...
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
mame. mimiskovi jsem to davala na brisko zezacatku a fakt mu to pokazdy moc pomohlo. mame slonika, nevim jak je tohle velky, ale to nase mu zakreje brisko a s hlavickou si hraje
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
ivkahof píše:
miru píše:
mám medvídka už 2. rokem a jsem s ním spokojená
na bříško to funguje? malýho teda už tolik ty prdy neberou, ale když to přijde, tak je to děs, řve jak tygr, a několikrát nahřívám plínku, a až pak mi usne a je klid. Mě se líbí, že mu to zandám do bříška a může ho mít sebou v kočáru a bude to hřát...
na děti jsem to nezkoušela, ale na moje bříško i záda to zabíralo mám http://www.hrejiviplysaci.cz/ toho méďu vedle loga
ja nad tim premyslela tak dlouho jestli poridit nebo ne az mi stepka vyrostl a uz to nema smysl kupovat. ja bych brala nejen hrejiciho ale jeste toho co je zaroven plneny levanduli a po nahrati voni
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
hany bany píše:
:s: ja nad tim premyslela tak dlouho jestli poridit nebo ne az mi stepka vyrostl a uz to nema smysl kupovat. ja bych brala nejen hrejiciho ale jeste toho co je zaroven plneny levanduli a po nahrati voni
toho přesně mám a je fakt super, dostala jsem ho k narozkám od drahého a dodnes se o něj s Vojtou peru, Vojta ho má na mazlení a já na léčení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru