Tak jsem si v pondělí nechala vyrhnout osmičky-horí v pohodě a tu spodní mi doloval 25minut, ten den mi bylo zvracení, bolelo mě v krku, celá pusa, hlava, bylo mi hrozně, včera už to bylo lepší, ale furt to bolelo dost, těžko jím tvář mám nateklou a pořád to bolí od včera stejně hodně, v tý zprávě je komplikace, že se mi při tom uštíplo kus kosti(ten zub měl kořeny do tvaru písmene J) a ted se mi přes hrznou bolest podařilo otevřít trochu víc pusu a koukám, že tám mám takový divní bílý a černý-to černý je asi ten Gelatamp, ale proč tovšechno píšu?zajímá mě, jestli to měl někdo taky tak, že mám vlastně 3. den nateklou tvář a pořád to hodně bolí?nebo tam mám radši zítra brnknout, když se to nebude lepšit?nechci být za hysterku...
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
ahojky, teda to máš trápení. Já mám vytrženou jen osmičku dole a bez problémů, ale vím, že mi říkala dr. tehdy, že kdyby něco tak mám druhý den přijít. Radši tam zítra brnkni, za to nic nedáš
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
pokud to bolí hodně, tak bych cinkla, noa, tak budeš hysterka, lepší než dostat zánět okostnice... Já mám pryč zatím nahoře 8 a to bylo ok...ťuk, ťuk..
pokud to bolí hodně, tak bych cinkla, noa, tak budeš hysterka, lepší než dostat zánět okostnice... Já mám pryč zatím nahoře 8 a to bylo ok...ťuk, ťuk..
No takymi trhal tu horní a to bylo v pohodě
Ráno tam zavolám, právě toho se bojím, abych tam neměla zánět, ještě , když u toho uštípl kus kosti tak snad se to dobře zahojí. třeba mi řekne, že je to normální a že to musím vydržet a nikam nebudu muset no uvidím ezítra pak dám vědět
mě vysekával spodní z dásně, ale to byla spíš operace, byla jsem na neschopence a týden brala antibiotika, 3 dny jsem nemohla otevřít pusu skoro vůbec, měla teploty a zimnici, hnus.Hrozím se toho, že mě čeká na druhý straně to samý.Pomáhá vyplachovat heřmánkem střídavě s hřepíkem, po každým jídle i pití, ale i během dne, třeba 10x
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
já je teda vytržený nemám. Ale co vím od lidí tak to někdy bolí pekelně a hojí se to dlouho. A někdo to má bez problémů. A dal Ti na to zubař takovou tu vodičku? Vím, že kamarádka jí měla a rychleji se jí to hojilo.
Jani já to měla nateklý 14 dní, 3 neděle jsem se pořádně nenajedla, nemohla jsem otevřít pusu. Druhej den po vytržení mi natekla nejen huba, ale i krk, měla jsem hroznej strach že se udusím, ale asi za týden to opadlo
_________________ _________________ v pacovním procesu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru