Tak u nás nového je že Adámek má neštovice zatím jen pár pupínků a bez teplot tak uvidíme jak se to rozjede a kdy to chytne i Terinka ale jsem ráda ať si to vyžerem teď přes zimu a než půjdu do práce. Další dorná zpráva je že 22.12 nám příjdou zapojit elektroměr takže konečně budeme mít v domečku elektřinu takže poslední dodělávky a v lednu se můžeme stěhovat. No a ještě koupila jsem na slevomatu focení tak jsme byli a byla jsem totálně zklamaná přístup k dětem žádnej a dneska manžel donesl fotky a děs a Cd kde měli být fotky tak bylo prázdné a to měli být fotky do týdne a trvalo to 3 týdny takže děs. Tak jsme mu volali a prý tak si přijeďte pro nové CD tak mu manžel řekl, ať na to zapomene že kvůli tomu pojede do Brna ať to pošle poštou a že mu pošleme ty zmrvené fotky (hrozně ořezané chybý kus hlavy a tak) a ať nám je pošle znovu v pořádku tak jsem zvědavá. takhezký večer nějak jsem se rozepsala
to naštve, jinak neštovice jsou lepší v zimě, naše děti je měly všechny v létě, to bylo blbý.My v domečku už několik týdnů topíme, v sobotu jsme zapojili krbovky, jen ale zase nemám kuchyň, zítra ji teda přivezou, ale montovat přijede až 2. týden v lednu a pak mě bude čekat nekonečný úklid a balení, tak na to se netěším, jinak už mooooooc
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
A ježiš to s těma fotkama zamrzí ,snad se z toho vybere aspoń pár hezkých na památku jinak neštovice v zimě jsou lepší jak v létě,tak ať máte slabší průběh a ty už plánuješ jít do práce?
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
ty fotky by mě taky Zuzí mrzeli Ať je Adámek brzy v pořádku a Terinka to asi chytí, tak ať to má rychlý průběh a přeji krásné Vánoce a hodně štěstí a lásky v novém domečku
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
to naštve, jinak neštovice jsou lepší v zimě, naše děti je měly všechny v létě, to bylo blbý.My v domečku už několik týdnů topíme, v sobotu jsme zapojili krbovky, jen ale zase nemám kuchyň, zítra ji teda přivezou, ale montovat přijede až 2. týden v lednu a pak mě bude čekat nekonečný úklid a balení, tak na to se netěším, jinak už mooooooc
Tak to se nedivím my už se taky moc těšíme ale taky mě ještě čeká velký úklid na to se netěším. Balení moc mít nebudu většinu věcí už tam máme takže pak jen hadry a hračky. Už se těším až si budu skládat nádobí do kuchyňské linky. Tak to už nám uteče a budeme v novém.
A ježiš to s těma fotkama zamrzí ,snad se z toho vybere aspoń pár hezkých na památku jinak neštovice v zimě jsou lepší jak v létě,tak ať máte slabší průběh a ty už plánuješ jít do práce?
No pár jich je hezkých ale chodila jsem se fotit ke kamarádce a od ní ty fotky byly nádherné to je tak když chce člověk ušetřit a experimentuje
ty fotky by mě taky Zuzí mrzeli Ať je Adámek brzy v pořádku a Terinka to asi chytí, tak ať to má rychlý průběh a přeji krásné Vánoce a hodně štěstí a lásky v novém domečku
Ajuško moc děkuji i tobě a tvé rodině krásné Vánoce
No to by mě namíchlo, chtěla bych ještě zaplatit poštovný za tohle. Ať má neštovice Ada z krku rychle a bez problémů, to samé přejeme i Terince, kdyby je chytla a domeček v lednu, super, v březnu nás tam máš
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru