tak co vánoce jse už natěšený???? já už ni ne u mě se ježíšek ukázal o něco dříve a to v podob přítele :D jojojo nikoho sem nechtěla o nic sem nestála.. ale jemu se nadalo odolat je hodnoučkej milounkej atd jo ale to jsou všichni na začátku .. na první rande mi dones metrovou růži :) no doufám že by to moh být tak jak se říká ten pravý ale hodlám stát nohama na zemi i když se to občas nedaří :D
ahooooooj no na Vanoce se tesime moc. vsechno hotove - to je snad poprve za x let co uz mam az do soboty klid a pohodu....tak Johanka se nam zalaskovala.moc ti to preju ale jdes do vztahu zase hrr z jednoho do druheho at jsi stastna
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Johy, tvůj příspěvek mne potěšil. Líbí se mi Tvé nadšení a mladická nerozvážnost, neb tyhle vlastnosti mi už léta chybí Přeji hodně štěstí, ať se Vánoce vydaří a ať jsi jen a jen šťastná
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru