tak za měsíc má Matýsek 4narozeniny ... asi teda dostane ten vytoužený šlapací traktor ale vůbec nevím co klukům koupit na Vánoce ... Tomík bude mít rok a půl a Matýsek 4roky tak co mi doporučíte nebo co už máte vplánu vy kupovat
Renčo, já klukům koupím velké popelářské auto, atý po něm touží už 2 roky, myslela jsem, že ho to přejde, ale nepřešlo Pak určitě nějaké Duplo a každému ještě nějakou maličkost, Štěpule pro změnu miluje autobusy, tak já to budu mít celkem bez problémů
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
já nevim vubec co udu kupovat Sebastianovi asi nějaký hračky to je jasný :-D a Terince panenku? něco na sebe ....netušim. jo ale vlastne uz mam pro terinku jeden darek set s princeznama 2x talir a hrnek
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Renčo, já klukům koupím velké popelářské auto, atý po něm touží už 2 roky, myslela jsem, že ho to přejde, ale nepřešlo Pak určitě nějaké Duplo a každému ještě nějakou maličkost, Štěpule pro změnu miluje autobusy, tak já to budu mít celkem bez problémů
Jo a mám pro ně povlečení....
to j e tak jak u nás s traktorem, taky ho to nepřešlo a řekal bych že po nich touží cím dál víc akorát se k tomu přidaly ještě kombajny
Teď řeším narozeniny, vánoce ještě ne Ale k narozkám dostanou Duplo, pak takovou super magnetickou stavebnici (drahý je to jak čert, ale dá se dokupovat, takže další dokoupím asi na ty vánoce). Honý dostal kolo, dostanou florbalky, aby mohli s tátou hrát, nějaký dinosaury, co milujou. K vánocům fakt moc nevím, určitě nějaký duplo ještě, další díly stavebnice, možná bleska mcqueena, nějakýho velkýho, toho teď milujou oba a určitě chci udělat pokojíček, jako zeď, ale to asi nebude k vánocům
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
taky mám pocit, že rok od roku je horší pro dítko vybírat hračky. Kamča má také 4 roky. K Vánocům dostane svou vysněnou Barbie mořskou svítící pannu (dost pochybuji, že by u vás měla úspěch) a pak dostane brusle na led, pak už nějaké oblečení, nejlépe růžové a s Hello Kitty....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
taky už nakupuji a pokukuji. zatím mám pro Lukáška povlečení, osušku, pak malou autodráhu s bleskem, co se vystřeluje a ještě nějakou hru, ale tu dostane asi na svátek. jinak nevím. Mamka mi dá určtitě peníze, ať mu něco koupím, tak mu asi koupím přenosné dvd přehrávač do auta, ať může koukat, když jezdíme daleko. Jinka určitě nějaké oblečení. Za to nevím co Viktorce, te´d jsem ji objednala svítící berušku, jinak netuším, bude mít tři měsíce, tak toho moc mít nebude :-)
taky mám pocit, že rok od roku je horší pro dítko vybírat hračky. Kamča má také 4 roky. K Vánocům dostane svou vysněnou Barbie mořskou svítící pannu (dost pochybuji, že by u vás měla úspěch) a pak dostane brusle na led, pak už nějaké oblečení, nejlépe růžové a s Hello Kitty....
Teď řeším narozeniny, vánoce ještě ne Ale k narozkám dostanou Duplo, pak takovou super magnetickou stavebnici (drahý je to jak čert, ale dá se dokupovat, takže další dokoupím asi na ty vánoce). Honý dostal kolo, dostanou florbalky, aby mohli s tátou hrát, nějaký dinosaury, co milujou. K vánocům fakt moc nevím, určitě nějaký duplo ještě, další díly stavebnice, možná bleska mcqueena, nějakýho velkýho, toho teď milujou oba a určitě chci udělat pokojíček, jako zeď, ale to asi nebude k vánocům
no nad tím duplem taky uvažuju a ta magnetická to je ten Geomag nebo něco podobného?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru