Klárce jsme koupili k roku autíčko co vydává zvuky, protože to bylo jediné, co ji tehdy bavilo a Markétce jsme dali maličký golfáček a ten si zamilovala jen co ho uviděla. Dostala ještě panenku s autosedačkou, ale to ji zaujalo až později. Pokud dáváš dárek pro první dítě, tak to není takový problém, u druhého už je to horší. Mám pocit, že všechno už doma máme. Jo a neteři jsme kupovali odrážedlo.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Předmět příspěvku: Re: dárek pro roční holčičku???
Napsal: úte 18. zář 2012 22:01:23
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Lucik píše:
Klárce jsme koupili k roku autíčko co vydává zvuky, protože to bylo jediné, co ji tehdy bavilo a Markétce jsme dali maličký golfáček a ten si zamilovala jen co ho uviděla. Dostala ještě panenku s autosedačkou, ale to ji zaujalo až později. Pokud dáváš dárek pro první dítě, tak to není takový problém, u druhého už je to horší. Mám pocit, že všechno už doma máme. Jo a neteři jsme kupovali odrážedlo.
no právě, že má všechno po Vojtovi :D kočárek má, odrážedlo už pro ni mám koupené (růžového koníka na kolečkách) ale i ségra neví co pro ni, tak potřebuju pár tipů děkuju
no právě, že má všechno po Vojtovi :D kočárek má, odrážedlo už pro ni mám koupené (růžového koníka na kolečkách) ale i ségra neví co pro ni, tak potřebuju pár tipů děkuju
My sice máme dvě holky, ale holčičí věci u nás až tak moc neletí. Ještě zabodoval malý klavírek s různými melodiemi, kačenka od FP (něco jako pejsek, ale jednodušší), plyšový krtek, Duplo se zvířátky, nádobíčko a garáže s autíčkama. Ale to vše tak mezi 12 - 16 měsíci. Čistě v roce ji zaujal jen ten kočárek, k ostatnímu se dostala později. Jo a starší dcera dostala k roku látkovou šustící knížku, bavila ji snad do dvou let a ta mladší to nevezme do ruky.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Napsal: úte 18. zář 2012 22:34:54
Karolínka dostala takový multifunkční boxík, hrála si s tím do 3, bylo to 6 stran, různý funkce jako otvírání dveří, maličký trenažér, zvířátka, členové rodiny, pianko, tvary, hrálo to, svítilo, vyhrály si s tím všechny dětičky
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Napsal: pon 24. zář 2012 21:44:44
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky, díky za tipy, musím něco vybrat. Ten stan s kuličkama je super, ale mají holky málo místa. Máme toho jezdícího koníka,ale tak ještě nějakou drobnost by to chtělo, díky všem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru