Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Ahoj holky, zase jsem po delší době zavítala za vámi :-) Vikča od včerejška chodí do školky, už včera tam chtěla spinkat, dneska znovu, Mikuláš "musí" donést přes noc peřinu, aby tam prý příště už konečně mohla spinkat No jsem na ni zvědavá, od úterka jí to začne naplno, bude jí do školky vozit manžel, takže tam bude od půl sedmé do půl čtvrté... uvidíme, jak se s tím popere Maxík nám dělá taky jenom radost, roste jako z vody, já s menšími problémy kojím, ale super, s malou jsem válčila, s malým si to užívám A posílám pár fotek, ať vidíte, jak se máme fajn!
Předmět příspěvku: Re: Po delší době zase zdravíme
Napsal: ned 09. pro 2012 8:18:33
Pechy píše:
Krásný fotky, krásné děti. A proč tam bude takhle každý den? jako že jí musí vyzvedávat až manža?
Díky Šárko :-) Jo přesně tak, manžel pracuje 100m od školky, ale pracovní dobu má od půl sedmé do půl čtvrté a protože máme jen jedno auto a školku ve vedlejší vsi, nejde to jinak, než aby malá jezdila s tatínkem. Teď jsem měla týden půjčené auto od našich, ale to nejde pořád...
Předmět příspěvku: Re: Po delší době zase zdravíme
Napsal: ned 09. pro 2012 8:22:33
Ajka07 píše:
nádeherné fotky...spokojená a šťastná rodinka Je super, že se Vikče ve školce líbí a je z ní krásná okatá holčička. A Maxík má taky úžasný kukadla
Ajko díky moc :-) Viki se opravdu ve školce líbí, v pátek zase měla moc práce, že nemohla jít hnedka domů :-) Maxík je lamač dívčích srdcí už teď, bude s ním jednou veselo :-D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru