Registrován: stř 18. úno 2009 13:07:48 Příspěvky: 284 Bydliště: Praha
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek s tou mou cácorkou poprvé na plavání a polovinu mi proplakala prostě se jí to nelíbyloo. Já se tak těšila a dopadlo to takle, doufám, že příště to bude lepší Máte nejaké ZKUŠENOSTI ???????????????????
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek s tou mou cácorkou poprvé na plavání a polovinu mi proplakala prostě se jí to nelíbyloo. Já se tak těšila a dopadlo to takle, doufám, že příště to bude lepší Máte nejaké ZKUŠENOSTI ???????????????????
Ahojik tak z toho si vůbec nedělěj hlavinku jednu dvě lekce propláče víc jak polovina miminek a ap kje to oki.Malá mi taky první lekci proplakala u druhé taky,ale mín a ted se cachá jak divá a vodu má čím dál víc ráda chodíme už na druhý kurzík takže si to užíváme
Registrován: stř 22. dub 2009 18:38:22 Příspěvky: 162 Bydliště: Praha
to je nejhorsi. ja sice take na radu plavcic ochlazovala vodu pri koupani, ale na tu ledarnu v jednom bazenku jsem nemela. bylo to opravdu moc. zima byla i me. ale to byl jen jeden bazenek, jinde bylo daleko lepe. tam se adamkovi ani po hodine neklepala bradicka jako tam po 20 min ...
Registrován: stř 18. úno 2009 13:07:48 Příspěvky: 284 Bydliště: Praha
Amálka píše:
to je nejhorsi. ja sice take na radu plavcic ochlazovala vodu pri koupani, ale na tu ledarnu v jednom bazenku jsem nemela. bylo to opravdu moc. zima byla i me. ale to byl jen jeden bazenek, jinde bylo daleko lepe. tam se adamkovi ani po hodine neklepala bradicka jako tam po 20 min ...
Taky byla teplota 28 takže tak strašný to zas nebylo, lae i já jsem byla tou chladnou vodou překvapená
Ahoj mi taky 2 lekce probrečely,byla jsem z toho zoufalá ale pak už to bylo OK Ted se potápíme a Maty taky pláče,tak doufám,že se to zlepší Jinak voda taky není nějak extra moc teplá Uvidíš,že se to malý zalíbí
_________________ _________________ Jsem štastná maminka!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru