Ivuško, nějakou letní tuniku bez rukávů a k tomu lehké kalhoty nebo 3/4ky..a nemusí být těhotenské, stačí pod pupík. Ty letní vršky mám nějaké doma, tak bys mohla i zkusit...
Děkuju ty vršky není zas takový problém, horší je to s těma kalhotama, nebo sukní no děkuju za nabídku, kdyžtak se ozvu
Ozvi, mám fakt hezké s ramínkama i jen nad prsa..ale přes bříško hezky volné. Ráda půjčím.
Je, taky se mi moc líbí. Mně se teda v tom obchodě líbí skoro všechno. Mají to takové "trochu jiné".
A dá se to vyzkoušet a koupit někde v normálním obchodě? Co si nevyzkouším, to blbě dopadne... Tak už jsem to našla, v Brně je jeden... asi si udělám výlet za manželem do práce... třeba tam budou mít zrovna ten kousek, co se mi líbí... a možná i v mé velikosti...
Je, taky se mi moc líbí. Mně se teda v tom obchodě líbí skoro všechno. Mají to takové "trochu jiné".
A dá se to vyzkoušet a koupit někde v normálním obchodě? Co si nevyzkouším, to blbě dopadne... Tak už jsem to našla, v Brně je jeden... asi si udělám výlet za manželem do práce... třeba tam budou mít zrovna ten kousek, co se mi líbí... a možná i v mé velikosti...
Já měla ségře na svatbě toto. Jsou to obyč šaty z Orsay, jen větší velikost. Svatbu měli u nich na zahradě s grilováním, takže naštěstí jsem nemusela být tip - ťop.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru