Zdravím maminky i snažilky... Musím se podělit o mé zklamání.Snažíme se s druhé miminko.Mens.cyklus mám pravidelný skoro na hodinu po 28 dnech.Tak jsme se hezky snažílkovali,v době ovulace jsme si dali víc záležet a čekáme co bude.V Pondělí měla přijít mrška.Ale nepřišla.Ani út,ani st.Což včera bylo 30 DC a 14 DPO.Štastně jsem si říkala,navzory mému pravidelnému cyklu se konečně usmálo štěstí.Jenže dnes ráno mrcha dorazila.Sice nijak zvlášť,ale dorazila.Po 3 dnech zpoždění.TT neg.Tak v tom mám nějaký zmatek.Dávám si pořád naději,že přeci jen ... Po pár dnech čekání objevit na TT //...Máte někdo podobnou zkušennost? Takže dnes ráno bylo probuzení na ... :-((((
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
ahoj, moje kamarádka otěhotněla těsně před MS, takže MS se dostavila, ale slabší.... Třeba to bude i Tvůj případ. A pokud ne, nezoufej. Určitě se brzo zadaří P.S: Nechceš napsat více o sobě?
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Děkuji...To se to krásně čte Ráda napíšu. Jen mám prozatím provizorní internet u mé sousedky :-),čekáme na zapojení pevné linky ,tudíž budu navštěvovat e-těhu zatím nepravidelně.
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Sedmikraska píše:
Děkuji...To se to krásně čte Ráda napíšu. Jen mám prozatím provizorní internet u mé sousedky :-),čekáme na zapojení pevné linky ,tudíž budu navštěvovat e-těhu zatím nepravidelně.
Jsme rádi za každou novou duši
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
já na začátku těhu 2x odmenstruovala sice slaběji ale na čas ':)
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru