Předmět příspěvku: Re: Neuvěřitelné se staLo skutečností
Napsal: úte 17. kvě 2011 21:02:01
leco píše:
Fakt!!! Mám nakoupeno, vypráno, skoro všechno vysušeno a vyžehleno. Dokonce i plavací kolo do porodnice mám. Skrátka všechno, čemu jsem se chtěla vyhnout jsem nakonec musela absolvovat. A pořád nic Vím, že mám do termínu ještě spoustu času, ale já tak chtěla na toho Bonifáca, když už mi to jméno neprošlo a neprojde A navíc se mi do toho porodu čím dál tím míň chce. Hm už vím - nemám na sto procent vyčištěný a otestovaný kočárek - ale to ani nejde, protože pokud neporodím, tak ho jestě ve středu budu potřebovat pro vojtu
Napsal: úte 17. kvě 2011 23:12:45
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
kalypso píše:
leco píše:
Fakt!!! Mám nakoupeno, vypráno, skoro všechno vysušeno a vyžehleno. Dokonce i plavací kolo do porodnice mám. Skrátka všechno, čemu jsem se chtěla vyhnout jsem nakonec musela absolvovat. A pořád nic Vím, že mám do termínu ještě spoustu času, ale já tak chtěla na toho Bonifáca, když už mi to jméno neprošlo a neprojde A navíc se mi do toho porodu čím dál tím míň chce. Hm už vím - nemám na sto procent vyčištěný a otestovaný kočárek - ale to ani nejde, protože pokud neporodím, tak ho jestě ve středu budu potřebovat pro vojtu
Opovaž se do pátku porodit!
Kdyby, tak mi koupíš v kantýně chlebíček a buchtu, dáme bankomatové kafe a oňuchňáš si oláfka. Jinak tipuji noc na sobotu - a oba kluci budou 21!!!!
Napsal: stř 18. kvě 2011 10:23:50
leco píše:
kalypso píše:
leco píše:
Opovaž se do pátku porodit!
Kdyby, tak mi koupíš v kantýně chlebíček a buchtu, dáme bankomatové kafe a oňuchňáš si oláfka. Jinak tipuji noc na sobotu - a oba kluci budou 21!!!!
to by se ti pěkně pamatovalo já taky doufám, že budu mít oba 11
Napsal: čtv 19. kvě 2011 0:10:01
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Holky, jste úžasné, ale furt nic. Nebyla bych s toho tak zničená, nebýt těch sms a mailů, jakože jak dlouho chci ještě přenášet. Magoři, já ještě neměla ani termín
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru