Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vánoce 2011
PříspěvekNapsal: ned 13. lis 2011 11:01:05 

dárky chystám, jídlo neměním, jenom přidám první mrkvičku Terezce :s: :s: :s:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 13. lis 2011 14:49:18 

Dárky mám dávno,kupuju od května ::-O: ,úklid řeším průběžne,teď jsem dodělala to nejhorší-kuchyň,příští víkend perníčky a bude :jednicka:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=158624

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 14. lis 2011 0:55:38 

ahoj raduš.
tak já to zatím - jako každý rok - zatím nehrotím :s: dárky mám nějaké pro holky, ale tím to končí. vymyšlené pro ostatní asi tak z poloviny.
chystám se co nevidět na perníčky a pak ještě tak 4 druhy dalšího cukroví.
vánoční úklid nedělám, uklízím průběžně. akorát mám umytá okna, ty jsem dělala před měsícem.
k večeři bude jako obvykle bramorový salát (holky brambory, páč salát nejedí) a smažený kapr. a samozřejmě vychlazená plzéééénka :s8666 :s:
jééé já se docela těším :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdicka.gif:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 14. lis 2011 9:07:13 

tak já mám akorát pro Vojtíška dvě knížky, IQ tabulku a takovou mozaiku. Pro starouše mám mikinu a triko a pro dědu ponožky :D jinak vůbec nevím co budu kupovat. Nejvíc se ale těším na dárečky pro ségru a miminko - to si užiju - holčičí hadříky a tak :-))) no a samozřejmě dárky pro Vojťulku, ale vůbec nemám nějak náladu. Doma to docela vře takže budou asi hrozně veselé vánoce a proto se na ně ani moc netěším. Jinak vánoce miluju, a vždycky se na ně těším...přípravy a shon mi nevadí,každý to má takový jak si to udělá... já nedělám vánoční úklid tak že bych vyklidila skříně a myla všechno nádobí a tak. ale skříňky zvenku bych mohla když teď máme obývák spojený s kuchyní... a tak mě napadá že vlastně ani nemáme kam dát stromek - tak bude asi u Vojty v pokojíku... a když si představím že se nám za měsíc "mohlo" narodit miminko tak na mě padá splín ze všech stran...vím že se na to nemá myslet, ale nedá mi to bohužel...tak aspoň tu budeme mít Yasminečku :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:
a cukroví ještě nevím, mám v plánu to letos nepřehnat, ale to si říkám každoročně :-))
no a vánoční menu klasika - polévka zeleninová s hříbky - prostě co dům dal... a br. salát s kaprem, filé a losos na másle - kdo co má rád si dá

Naposledy upravil MarcelaK dne pon 14. lis 2011 9:27:55, celkově upraveno 1

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pon 14. lis 2011 9:13:30 

Už se moc těším,na pečení-Natí už se nemůže dočkat,až bude pomáhat,na úklid,aspoń jeden den,ať je tu uklizeno :00: a na dárečky,pár jsem jich stihla koupit,teď nás postihla finanční krize,ještě bych chtěla aspoň dva dárečky :s: ,tak snad z další prosincové výplaty :00: už abysme seděli večer u štědrovečerního stolu :srdicka.gif:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 14. lis 2011 11:43:47 

http://www.youtube.com/watch?v=PYCoRWcB ... re=related

:s: :s: :s: :s:

tesim se moc!miluju Vanoce! darky mam vymyslene nakupvat zacinam tenhle tyden postupne. na cukrovi u nas doma nikdo moc neni takze jen tri druhy co mame radi a samozrejme pernicky na stromek a nebo vykoupim mamacka :bll: :s:

http://www.youtube.com/watch?v=5TicjUDR ... re=related

:mrk: omlouvam se za malou hudebni vlozku

Naposledy upravil hany bany dne pon 14. lis 2011 17:55:27, celkově upraveno 1

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 14. lis 2011 16:08:22 

Já jsem letos natěšená snad víc jak děti :s: :s: Tím, že budeme konečně všichni 4, tak jsem z toho celá hotová a naměkko :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:
Pro děti už mám nakoupeno všechno, pro ostatní vymyšleno a jak budu mít hlídání, tak mažu nakupovat :jednicka: :jednicka:
A u nás bude rybí polévka, pro muže slovenská vánoční kapustnica, pak bramborový salát, kapr, řízečky a Štěpulka bude mít svůj bramborový salátek a nějaké masíčko [11.gif] [11.gif] [11.gif]
Letos budu poprvé péct sama, tak se moc těším, jak se nám to s Julinkou povede :pus: :pus: :pus:

Obrázek

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=156797

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 14. lis 2011 17:52:22 

hany bany píše:
http://www.youtube.com/watch?v=PYCoRWcBlmc&feature=related :s: :s: :s: :s:

tesim se moc!miluju Vanoce! darky mam vymyslene nakupvat zacinam tenhle tyden postupne. na cukrovi u nas doma nikdo moc neni takze jen tri druhy co mame radi a samozrejme pernicky na stromek a nebo vykoupim mamacka :bll: :s:

http://www.youtube.com/watch?v=5TicjUDR ... re=related

:mrk: omlouvam se za malou hudebni vlozku

krásná hudební vložkaa :juchu: :juchu: :juchu: :juchu: :juchu: :juchu: :juchu: :juchu: ještě by to chtělo ty vánoční smajlíky :s: :s: :s:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 22:29:50 

tak dárečky ještě nemám (teda nějaké drobnosti už ano) ale už mám namyšlené tak jen je nakoupit, s úklidem uvidím podle toho jestli se stihneme přestěhovat tak a k jídlu klasika kapr, řízky, salát a děti brambory. Cukroví budu píct až v prosinci jen na perníčky už se asi vrhneme teď někdy ale uvidíme

ObrázekObrázek

E-mail  ICQ  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]